A może by tak towarzyskie (wymienić uwagi itp.) spotkanie terrarystów z Rudy Śląskiej i okolic np. w "Ruda Śląska PLAZA" w jednej z tamtejszej kawiarni.
Wersja do druku
A może by tak towarzyskie (wymienić uwagi itp.) spotkanie terrarystów z Rudy Śląskiej i okolic np. w "Ruda Śląska PLAZA" w jednej z tamtejszej kawiarni.
Ja bym się pisał ale może zrobilibyśmy to w Gliwickiej palmiarni bo już takie spotkano planowaliśmy (legwaniarze) i było by bez sensu rozbijać brać terrarystyczną na dwa spotkanka co wy na to Nika, Fatman, Seb, Rysiek, Marlbro?
Ja byłbym jaknajbardziej za ale wstyt się przyznać niewiem gdzie to jest i nie mam transporu.
Mam już pierwsze informacje że jest więcej chętnych, a ty James nie wygłupiaj się wsiądziesz w pociąg do gliwic i będziesz w 10 minut, a w gliwicach każdy ci powie gdzie jest palmiarnia, miejsce jest atrakcyjne również z tego powodu że dotarły sygnały ze zwierzaki tam trzymane nie mają za ciekawych warunków i trzeba byzainterweniować
Nie jestem zbyt wielkim podrużniczym spotkanie można odłożyć na puźniej (po spotkaniu w palmiarni). Pozatym jeden 14 latek nie wniesie nic to interwencji legwaniaży.
Witam Ja bylbym chetny na oba spotkania tylko napiszcie kiedy??!!
Ja tez uwazam ze spotkanie w Palmiarni bedzie lepszym rozwiazaniem. Ladny park dookola...
W takim razie proponuje termin
SOBOTA 28 Czerwca, godzina 15 przed palmiarnią w Gliwicach
bedzie ktoś od pająków to moze bym wpadł
Ludzie a moze w ta sobote, bo chetnie bym wpadl na spotkanie ale nei weim czy 28 bede tutaj, takze lepzsabylaby ta sobota, tj 21.06