Re: Rzucili dzieci pająkom!
CZyli co? Ten pseudo reporter twierdzi żę rodzice zostawili swoje dzieci z pająkami żeby one ich uśmierciły czy co?
Coz za wysoki poziom wiedzy w redakcji FAKTU! Kurcze, przypominaja mi sie SKANDALE z lat 80-tych.... :/ Mam w akwarium 30 cm rybe. Kurde, nie zostawie gosci samych, bo ich zezre albo pokłuje kolcami z płetwy grzbietowej :/.
Ale napewno nie napisali jakie to byly pajaki nie zdziwil bym sie jak byly by to kedziory:)!!!
Smieszne ale prawdziwe ludzie wypowiadaja sie na temat tych zwierzat nie wiedziac o nich nic !!!
Zawsze jak cos pisza o ptasznikach w gazetach to wiekszosc bzdur i sprzecznosci jak jest naprawdem, ale my na to nie mamy wplywu- niestety :(!!!
Aha i zgadza mie z koperr ze powinismy mowic duzo o naszym hooby, bo ludzie uwzaja ze pajaki to smiertelne bestie majace 30 cm jak ostatno czytalem w programie telewizyjnym!!!!
POZDRO
No co Wy,nie wiecie że terrarysci rzucają pająkom dzieci do pożarcia? :D :P
Fajna gazeta ten "Fakt".Wali prawde prosto w oczy,ujawnia to co nie powinno być ujawnione. :D
Redaktor powinien zostac bajkopisarzem.
PS.
"Skandale" były ciekawsze-pamiętam taki tytuł "Galaktyka w kształcie noworodka!!"
To była czad gazeta,teraz już takich nie ma :) :)
No cóz.... własnie przez coś takiego ludzie gdy się dowiedzą co mam w domu uważają mnie za wariata i nie chcą do mnie przychodzić.. :)
Może wyslemy do redakcji Faktu śmiertelne albopilosum? Zje wszytkich i po sprawie.
po:
1) media to idioci i robią z igły widły
2) ludzie żyją stereotypami, dla nich ptasznik czy tarantula i niezaleznie jakiego gatunku to jedno i to samo
3) jak niby fakt ma podać inf. co to były za gat. skoro się na tym nie znają ?!
4) policja przyszła od tak i zapukała ?! czy jaka była przyczyna że przyszli bo jakis haczyk tu jest ;P
5) Ide się szykować bo zaraz mam komers ;P
ad 1) True, true.....
ad 3) No jak to co to za gatunek? Oczywiście, że ptasznik jadowity! Nie słyszałeś o takim? :D
Miłej zabawy na komersie, nie pij za dużo :D:D:D
a no taaaaak, to ten pająk faktycznie, widzięłm jego fote na giantspiders.com ;P
no pewnie że nie bede pił. widziałeś mnie morda kiedyś z browarem ?! ;D
O jakie pajaki chodzi nie bylo napisane,ale jedno jest pewne smiesznie by bylo gdyby napisali ze to kedziory!!! heh