Re: wrażenia po ukaszeniu
To masz szczęście że nie jestes alergikiem;] Mnie jeszcze żaden z moich nie ugryzł i mam nadzieje że tak sie nie stanie:D
hehe to ja musze na mojego uwazac :P jestes chyba pierwszy w polsce ktorego kedzior ugryzł :P (pierwszy o którm słyszałem :)
Pozdrawiam
no nie wiem czy tak fajnie moglo sie to nieciekawie skonczyc jak bylby uczulony wiec najlepiej uwazac nawet gdy sie operuje u kedziora bo niewiadomo co pajakowi odbije ale najwazniejsze ze nic ci sie nie stalo pitchblack
A ja w to nie wierze :]]]
Pokaż zdjęcia palca...:]]]
chcialbym ale nie mam cyfrowki Pioprek .tez sie zdziwilem ale mam widocznie okaz jeden na milion (moze ma nerwice )chociaz slyszalem o ukaszeniach juz przez kedziora na necie dwa opisy kiedys czytalem
Mnie jakiś czas temu dziabnął cambridgei gdzieś 8 cm łapek. Zwiał mi na plecy więc go chwyciłem w dłoń, a ten... potraktował mnie ząbkami. Trochę poswędziało, popiekło i przeszło, ogółnie było ok. Najbardziej ciekawe było dla mnie to, że trzymał we mnie przez kilkanaście- kilkadziesiąt sekund ząbki.
Pozdrawiam
a co w tym dziwnego ,ze kedzior ugryzl.. nie wiem skad ta glupia pogloska ,ze one nie gryza , normalnie dziabna jak sie wkurza i tyle :)
Nie wiedziałem nawet, że Albopilosum może być tak niegrzecznym pajakiem hehe;) Teraz juz wiem, ze na swojego L4 muszę uważać! Pozdro i zyczę zdrowia!