Re: Mało pomysłowy Irminia
Nie jedzenie może być oznaką wylinki. Przełóż go do mniejszego tak będzie najlepiej.
P.S.FAQ...
OK dzięki za odpowiedz !
Proszę o bardziej rozbudowane porady ? Może jakieś propozycje co nadaje sęna nowy domekdla pająka ?
Jesli pajak ma około 5-6cm z nogami to przeloz go do jakiegos pojemnika na zywnosc, albo malutkiego fauna... moj cambridgei (okolo 8cm z nogami) siedzi w nieduzym faunaboxie i ma sie dobrze. Poza tym w FAQ znajdziesz odpowiedzi na wszystkie te pytania.
Nie martw się , że nic nie je. Moja irminia która jest po 3 wyl nie jadła przez ponad 3 tyg i nic jej nie było.Co do terra połaź troche po supermarketach tam mają takie przeźroczyste pojemniki na żywność nie jest to jakoś specialnie drogie a świetnie nadaje sie włąśnie dla pająków.
Moja rosea nie jadla prawie miesiąc:] a Kędzior nie jadl nic przez okres 3tyg przed wylinką więc nie masz się o co martwić. Co do terrarium myślę że jest ok swojego Kędziora (L7) trzymam w większym niż ty a Platusa(L4) w trochę mniejszym i wszystko ładnie jedzą nei ma z nimi problemów:)
Witam
jako nowy domek dla tego pajączka możesz stosować słoiki, faunboxy (małe)
o karmienie nie martw sie moja t.blondi nie już z pół roku ;D co lepsz od miesiąca czekam na wylinke!!!!!
POZDRO Z RZESZOWA
pół roku o_O ?????? OMG !!! to jakis rekord hehe
"pół roku o_O ?????? OMG !!! to jakis rekord hehe"
Jaki rekord? :) Moja mloda G.rosea nie jest juz pol roku, a dopiero sie rozkreca :P Liniala i dalej nie je.