-
Atak Pająków :D
haha właśnie przedchwilą sie skończył ten "Horror" bo tak pisało film horror :D na HBO ja bym to raczej nazwał film komedia ;) hahaha te odgłosy wydawane przez te pajączki były takie śmieszne że szok oglądałem ten film poraz chyba 20 ale i tak sie uśmiałem a co wy sądzicie o tym filmie????...
-
Re: Atak Pająków :D
moim zdaniem "Kleszcze" Giganty byly lepsze :D
-
Noo kleszcze to był dopiero film :P musze sobie go zalatwic bo go oglądałem chyba z 6 lat temu ostatnio
-
A mnie się podobał filn Space Solider :)
-
Kiedyś widziałem film, w którym w roli głównej była jakaś rozwcieczona samica. Niestety nie pamiętam tytułu, a było to już kilka lat temu. Ta samica była niezwykle inteligentna i przeżyła w tym filmie nie jeden napalm. Trochę był śmieszny.. ;)
-
-
Arachnofobia, to był film ;) najlepsze było jak jakaś wrona (czy coś innego) złapała pająka i odfrunęła, gdy po chwili spadła na ziemię (po ukąszeniu) razem z pająkiem, któremu nic się nie stało po upadku z kilkudziesięciu metrów... hehe...
-
najlepsze byly GORĄCE WARGI III
TAM DOPIERO BYLY ROZWŚCIECZONE SAMICE
:P
-
jak ktos chce zobaczyc goraca samice to polecam "śmierć w miekkim futerku", absolutny odjazd, bije na glowe nawet martwice mozgu :D
-
ja wole obejzec o pajaku z tej dobrej strony (spidermen) ;P