witam odkryłem nową rzecz co do mojego pajączka Boehmei L9 a mianowicie gdy pstrykam palcami koło wentylacji w faunaboxie to on tam podchodzi to jest naprawde zadziwiające jeśli mi nie wierzycie sami spróbujcie na swoich większych pajączkach...
Wersja do druku
witam odkryłem nową rzecz co do mojego pajączka Boehmei L9 a mianowicie gdy pstrykam palcami koło wentylacji w faunaboxie to on tam podchodzi to jest naprawde zadziwiające jeśli mi nie wierzycie sami spróbujcie na swoich większych pajączkach...
hehe gdziekolwiek bym niepstrykał to on tam idzie i przybiera postawe obronną może czuje wibracje :D...
Pstrykasz palcami w sensie przestawiania stawów, czy palec o palec?
palec o palec mówie wam to nie ściema...
wierze ci :) ale moje jakos nie reaguja na sposub palec o palec
patrzą na mnie jak na idiotę (reszta domowników też) jak pstrykam i nic...
Widecznie taki pajączek ciekawy...
Moj Smithi i Klaasi bez reakcji.......Seemanni hehe no nawet z domku wylazla ale juz mnie palce bola od pstrykania:)
głodny podejdzie jak będą wibracje ale najedzonym możecie pstrykać :) hihihi
Jak sa głodne mam sposob,że ze strzykawki spuszczam kropelki wody kolo ptasznika na torf jesli zaatakuje to miejsce gdzie spadly krople wiadomo,ze czas na obiadek:)).....metoda sprawdza sie w 99,9%..Pozdrawiam
heh ja mam najprostszy sposub wrzucam np. swierszcza i czekam jak zaatakuje to sobie zje jak nie zaatakuje to wyciagam i daje na nastepny dzien i ......i tak cały czas