Re: karmienie murinusa L2
przekruj mączniaka na pół i zostaw mu go na noc jak nie zje to spróbuj za 2-3 dni jesli nie bedzie chcial jesc to albo nie jest głodny albo wylinka polecam lekture faq
Nie ma sie czym przejmowac moj murinusek jak byl L3 to wcinal juz nawet ciut wieksze swierszcze...wciagal je pod ziemie sceny jak z horroru:))
Albo wylinka albo nie jest głodny...Pozdro
uno momento "wciagał je pod ziemie"?? to w końcu on żyje w norkach czy w gniezdzie z pajęczyny??mam już w drodze murinusa to chce wiedzieć jak najwięcej:)
Zrobil sobie korytarzyk pod torfem...biedne swierszczyki chodzily po powierzchni a ten skubany wciagał je do swego domku ala Moria:))
czekaj czekaj z tego co zrocumiałem to zrobił sobie to gniazdo z pajęczyny pod ziemią, wylot był na powierzchni a on wyskakiwał "cap" i do nory?? jak tak to masakra już nie moge sie doczekać mojego murinuska L1
Ja mam murinuska L1 karmie go trochę większym wylęgiem świerszczy wpuszczam ze trzy sztuki a on sam je łapie a kryjówkę zrobił sobie z przodu i wyraźnie widać podział na takie jakby trzy komory. Jeden tunel ale jakby z trzema pomieszczeniami i co noc ulebsza swój domek.
Dokladnie tak było:)) Pozdrawiam
hehe ale fajna "zabawa":) tylko sie kurde martwie żeby mi nie padł:( pierwszy raz będe sie opiekował pająkiem od pierwszej wylinki
Klimak ale nie wszystkie murinusy tak robią na 5 małych 4/5 wylinka tylko jeden sobie taką norkę wykombinował