Witam!
Mam pytanko: jak wg was najlepiej przymocować siatkę metalową do drewnianego blatu??Napiszcie, jak Wy to zrobiliście. Jeśli był już taki post, to proszę o linka.....
Wersja do druku
Witam!
Mam pytanko: jak wg was najlepiej przymocować siatkę metalową do drewnianego blatu??Napiszcie, jak Wy to zrobiliście. Jeśli był już taki post, to proszę o linka.....
niebardzo sobie to wyobrażam, ale do połączenia tego użyłbym silikonu albo kleju z pistoletu
i inteligencji:D
przybij takerem, przy krótkich zszywkach bedzie potem łatwo ewentualnie usunąć...
chlopaki... kolega zadał normalne pytanie więc chociaż podstawy kultury nakazuja powstrzymac sie od głupich komentarzy.
fakt, mógl pomyśleć ale po co zaraz naskakiwać.
wszyscy naskakuja na wszystkich i jest tak jak jest na forum... :/
No ja to raz już pisałem. Zaraz co drugi post zacznie znikać. I nie miejcie poźniej pretensji. Jaja sobie róbcie na podwórku albo u kurniku - nie na Forum.
Foxtrott ma rację. To jest trochę nie w porządku.
Dajcie spokoj. Takie pytania to powinni zrobic forum " majsterkowicz" wtedy by bylo gdzie pisac. Na glupote nie ma rady i tu nie chodzi o dobre wychowanie. Ludzie trzeba myslec. foxtrot obronca ucisnionych... okej jak tam chcecie wiecej nie bede
heheheh fajny wpis Nazar!!!!
Pozdro.
P.S. zmieniłem nicka, zgadnij z jakiego :>
Nie wiem z jakiego nicka zmieniles ale ten jest z dupy.