czy gekon płaczący ma płeć?? czy jest gekon płaczący samiec i samica czy po prostu gekon płaczący ktory sam sklada jaja itd??
Wersja do druku
czy gekon płaczący ma płeć?? czy jest gekon płaczący samiec i samica czy po prostu gekon płaczący ktory sam sklada jaja itd??
aha, co ile taki gekonik zrzuca wylinkę- jeśli wogole zrzuca, co mu mam zapewnic do odpowiedzniego życia i wogole co mi poradzicie zeby mu bylo dobrze??:) Muszki owocówki bedzie mial ez problemu:)
odpisujcie proszę, ale nie slowami: bylo juz kilka razy tylkos obnie poszukaj:) dziekiw ielkie:)
aha i czy ktos ma na sprzedarz takie gekonki??:) jak by ktos mial to proszę o kontakt na gg : 3459788
ej, a gekon płaczący jak zniesie jaja to zaopiekuje sie nimi sam?? czy musze mu robic ten zaczarowany inkubator jak polecił mi ziomek jeden. Przecierz na wolnosci nie ma mowy o zadnym inkubatorze:/. ODP proszę
jak ogrzewac takiego Gekona??:)
Czlowieku poczytaj troche a dopiero zadawaj pytania. wystarczy uzyc funkcji szukaj (jak sam napisales wyzej) lub wpisz w wyszukiwarce polska lub lacinska nazwe a bedziesz mial odpowiedzi na wiekszosc swoich pytan. Nikt nie bedzie ci wypisywal calego opisu dlatego ze tobie sie nie chce troche poszukac.
taa, ajak wpisuje w goglach to mi nie wyszukuje nc po polsku:D hackerze
mam jeden opis, ale potrzebuje wiecej. Widac jak sie znasz na jaszczurkach, ni umiesz nawet odpowiedziec na takie proste pytania jak sam powiedziałes:D. Jak mi dasz np. 3 linki z opisami tego gatunku to pokażesz ze jestes terrarystą z nastawieniem szczegolnym na jaszczurki:]
cialem...
jezeli tobie nie chce sie chwilę poszukac w archiwum, to z jakiej racji innym ma sie chciec odpowiadac na twoje pytania???
http://www.terrarium.com.pl/forum/se...ct=1&fldbody=1
stary zalamałeś mnie:/ gekonik płaczący ma pleć raczej samica bo partenogeneza jest rozmnażaniem płciowym