Wiesz co Ci powiem nie zniże sie do twojego poziomu i nie będe komętował tej foty Tak sie składa że niektórzy ludzie jescze mają troche kulturyi są nieco taktowni
Pozdro
Wersja do druku
Wiesz co Ci powiem nie zniże sie do twojego poziomu i nie będe komętował tej foty Tak sie składa że niektórzy ludzie jescze mają troche kulturyi są nieco taktowni
Pozdro
a to mnie zaskoczyles , bo wczesniej twoje wypowiedzi siegaly dna a teraz nagle na poziomie sie znalazl i mowe odjelo :/
Sam chciales zobaczyc fotke a teraz ci glupio i nie wiesz co powiedziec , rozumiem ...
Pewnie miales nadzieje ,ze nic nie dam i ze dalej bedziesz mogl kpić ...
Skonczcie bo niedlugo wyczerpią sie wam te smieszne argumenty
Sugestia do moderatorów, zamknijcie ten wątek bo robi się z tego tematu burdello. :/
Nom, niestety.
Na przyszłość jak sie komuś foty nie podobają niech trzyma twarz na kłódkę.
Stary , fajną laske masz , ale ten tekst "spokojnie :) Mam czesc praw autorskich do tych fotografii bo sam je robilem . " mnie z krzesła zrzucił xDD
Buahahahahahahah xDDDDDD LOL , ROTFL :D
Zdjęcia pokazują prawdę, że w Katowicach i Świętochłowicach, a zwłaszcza w Chorzowie( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi hehe) atmosferka jest świetna zawsze, a wiem co piszę bo byłem tam kilka razy. No ale czas ruszyć się ze Śląska i przyjechać do Wrocławia:)) U nas spotkanie 19.02, do zobaczenia
No nie da sie ukryć, że jest najfajniejsza z tego wszystkiego :D