Re: takiej nagany chyba nikt nie dostał!!
U mnie w ostatniej szkole w jakiej byłem była istna "stajnia Augiasza":
Nayczycielka: - "X podejdź do tablicy"
X lub ktoś inny: - "Spier.....!!"
N: - "Kto to powiedział??"
X lub ktoś inny: -"Nikt"
N: - "Aha. To może przyjdzie Y."
Takie sytuacje to normalka.. Nie mówię że akurat że ja tak robiłem.. :))
Ogólnie działo się wiele ciekawych rzeczy: nauczycielka (prawdopodobnie coś ćpała albo się na coś leczyła - łapy pokłute, oczy "kosmiczne", przytłumiona przeokropnie) dostała krędą po oczach, na lekcji X w ostatnich ławakach wszyscy jarali trawsko (nauczycielka myślała że to perfumy.. LOL!!), płonące kosze lecące z 3 piętra też w standardzie.. Mogę wymieniać do jutra. :)) Nauczycielki też nie były gorsze: Przychodziły nawalone, a jak przyszły trzeźwe to na lekcji cukierki z wódką wpierdzielały jak szalone, sprawdziany gubiły namiętnie.. A najlepsza była wicedyrektorka (nawiasem mówiąc była zakonnica..) ze swoim sztandarowym hasłem, wchodząc do bufetu: "No.. A tu znowu same ćpuny!!", była też taka co lubiała wyzywać dziewczyny od "ku.." i "prostytutek" ale to już inna bajka.. :))
ponczos fajna masz szkołe:D
U mnie nic ciekawego sie nie dzieje:/ ALe mamy takiego goscia od WOS'u i on sie zachowuje jak by miał zespól dauna:/ na lekcji mozemy robicz wszystko:D kumpla wciagała tabake razem z kumplem. Ktos kiedys sie wkurzył na niego i żucił mu cała mokrą gabka do tablicy w twarz:D a on wpisał po -3 pkt. Na każdej przeriwe pólszkoły(nie ja) wychodzi na palarnie(obok szkoły)sobie zajarać:D
HEHE ale wyrabiacie w tych szkolach...
3 klasa podstawówki:"Pani syn notorycznie zapomina zeszytu od nut"
5 klasa podstawówki:"Zeszyt Roberta pokrywają symbole wojny"(same czołgi itp.)
To moje jedyne uwagi,w porównaniu z waszymi niezbyt ciekawe...
uwagi o wargach sromowych nikt nie pobije...
pzdr
3 klasa gimnazjum ...
"Uczeń terroryzuje nauczycielke matematyki wielkim pająkiem"
Grammostola cala L12 :-) Była ze mną w szkole bo kupiłem ją 10 minut przed rozpoczęciem lekcji :]
moje "najlepsze" to :
Kacper Guszpit wraz z Łukaszem J***** pluli sie na lekcji j.polskiego
a druga to : Kacper Guszpit podczas lekcji j.niemieckiego wydaje dziwne odglosy...
"Lukasz karmi na lekcji religii mlode kroliki i przy tym wydaje dziwne dzwieki"
"Uczen chowa sie do szafy z powodu sprawdzianu"
"Lukasz i .... na lekcji religii jedzą zupki w proszku oraz spiewaja koledy" (bylo to w czerwcu)
i wiele innych, dziwnych,chamskich :P ale nie bede wypisywac
"uczen na wezwanie do odpowiedzi przez nauczyciela fizyki odpowiada - /twoja stara !/"
ja kiedys z moimi kolezankami na lekcji religi zjedlismy jakiegos kwiata w sali i okazalo sie ze byl troche trujacy zaczol nas palic w gardle i takie tam. przyjechala karetka dostalismy po zaszczyku ale kolezanki mialy gorzej bo sie narzarly tego mnustwo i pojechaly na lewatywe haha.