a atraxa mozesz mi zalatwic neo bo bym chcial tylko nie wiem czy kasy mi starczy
Wersja do druku
a atraxa mozesz mi zalatwic neo bo bym chcial tylko nie wiem czy kasy mi starczy
No to ja ciebie juz nie rozumiem. Poco bronisz tych co biorą pająki skoro sam ich nie bierzesz. hehe juz nieważne. A Empiryzm nawet nie kojarze coto było. ;););)
ok, skonczmy juz dyskusje :D
:) w faq powinno być dodane chcesz barać bierz nie chcesz nie bierz hehehehe, taka dyskusja prowadzi do nikąd coś jak by się spotkały dwa ugrupowania partyjne hihihihihih
rastafaq, nie zrozumiales, przykro mi :E
a temat "handling tak/nie" dolacza do mojej listy tematow nierozstrzygalnych, w sklad ktorej wchodza np.:
aborcja tak/nie
wiara tak/nie
eutanazja tak/nie
MJ tak/nie
polityka tak/nie
N oto ja przy okazji zadam pytanko - skoro nei bierzecie pająków na ręke to jak je przenosicie z miejsca na miejsce?
posiadam siatke taka jak w akwarystyce sie uzywa, pajaczek wchodzi i go przenosze
Przechylamy pojemnik do gory nogami i czekamy, az pajak sam wypadnie do drugiego ;)
Nakrywamy pajaka szklanka lub innym naczyniem, podkladamy kartke i po sprawie.
"małe" popycham bagietką do jakiegoś pojemniczka, natomiast katie bez obaw zaganiam pędzielkiem na łape, no i tyle, ona zawsze próbuje wejsc do rękawa.