Re: Dziadostwo na chacie!!!!!!!
Wybitnie ciekawe, bo skoro nie jestes skinheadem, a tylko ich nazwalem palantami, to nie powinienes czuc sie obrazony :)
A co do twojego sprostowania- nie do konca rozumiem, o co ci chodzi ;P
Od dawna na bana- ciekaw jestem za co :] Za wyrazenie swojego zdania na temat skinow?
nie nazwałeś skinheadów palantami tylko mnie nazwałeś palantem , a co do twojego nazwiska , to nie zagladam w profil każdej osoby a więc nie wiedziałem iż nazywasz sie Sałata , w przypadku kiedy sie tego nie wie , wypowiedz Obcego była jaknajbardziej śmieszna, a za co bana ? Za to iż nie potrafisz sie kłucić w kulturalny sposób.ot co
Po pierwsze- naucz sie czytac ze zrozumieniem, bo widze, ze chcesz koniecznie czuc sie urazony i atakowany.
Po drugie- nie potrafie? Spojrz na moja pierwsza klotnie z Obcym, a dopiero pozniej sie wypowiadaj :) W zasadzie jestes tak samo zabawny, bo to ty masz ze mna problem, nie ja, ja sie nie przejmuje :)
nie , ja nie mam z tobą problemu , ty masz problem z rozumieniem tego co sam napisałeś wczorajszego dnia , ale pomijam ten fakt , powiedziałeś że jestem palantem spoko , przeżyje od tego sie nie umiera ale nie nazywaj skinheadów palantami jeżeli nie znasz nawet jednego z nich i nic o nich nie wiesz.pozdrawiam
Widze ze nadal chcesz sobie na sile wmowic, ze nazwlaem tak ciebie, a nie skinheadow... A skinheadow uwazam za takich z powodu ich pogladow. Koniec tematu.