jupi, ja tez bede (udalo mi sie namowic ojca)
Wersja do druku
jupi, ja tez bede (udalo mi sie namowic ojca)
Witam,
ja też się tam pojawię. Niestety przyjadę dopiero 14.12. Ale już się nie mogę doczekać.
Buuuuuzi :*
oczywiście że bendą bezkręgowce!! będzie także spszęt do terrari, pokarmy,preparaty i inne gadzety zwiątane z terrarystyką!!
cieszymy sie myszko że wyłoniłaś sie !!!! i sie wpisałaś!!
czesc
:))) ciesze się ze bedą owady :))) bo cos ostatnio mi się spodobaly modliszki :]
Elo!!!Chętnie bym przyjechał ale czy to daleko od POZNANIA??
alice, to ty kiedy masz urodzinki, bo zapomnialam? wyglada na to ze obie sobie w prezencie urodzinowym sprawimy po pajaczku :DDD
wypraszam sobie, alice i ja jestesmy kobjetami :>
ej sluchajcie, proponuje zebysmy sobie zrobili takie male przywieszki z nickami z forum, zebysmy sie porozrozniali w tlumie i wiedzieli kto jest kto, bo z wygladu czy prawdziwego imienia rozpoznawanie idzie kiepsko :) poza tym scielam wlosy <rotfl>
no dokladnie to juz 2 kobiety :P
moze wyciagne jeszcze taka jedna ze soba to beda 3, a moze jeszcze jedna da sie namowic przyjdziemy w obstawie 4 kobiety, to napewno bedziemy rozpoznawalne :P
ale jak zobaczycie czarne dredy to napewno bedzie moja znajoma wraz ze mna hyhyh
a co z tymi znakami szzegolnymi? Double Ty muszisz miec koniecznie jakis specjalny, albo najlepiej to stercz juz czekaj na mnie w kato bo znajad moja zdolnosc do siemianowic nie dotre nim sie 3 razy nei zgubie [hahaha] bylam tam ostatni raz 3 lata temu :P
jakis przewodnik z centrum katowic sie moze znajdzie? :>