Gonzaj_ dzieki Ci!!!!!!!!!!! Jush myslalem ze jestem tu jedynym wyznawca mojej mjuzykii... Na szczescie w ostatnim bastionie znalazl sie dowodca sil sqwiatla :] Masz u mnie broFca za ten post :]
Wersja do druku
Gonzaj_ dzieki Ci!!!!!!!!!!! Jush myslalem ze jestem tu jedynym wyznawca mojej mjuzykii... Na szczescie w ostatnim bastionie znalazl sie dowodca sil sqwiatla :] Masz u mnie broFca za ten post :]
czesc
Eminem, D12, Dr Dre
nienawidze techno, polskiego hh (pare wyjątków), disco z pola itp.
O wlasnie :]
Oyeyyyyy nie takie odpowiedzi mialy byc :] No ale dobra nic nie mowie :] Chyba wychodzi na to ze musze wziasc klapke na muchy i sie rozprawic z moja armia pajakoof :] Jakos nie wyglada na to zeby ktos mojego wyznania sie bawil w terrarystyke :] No ale nic ... poczekamy, moze niedlugo beda tu inni ludzie nish tylko metaloffcy :]
Free improvised music, szkocki folk to to co mnie rozluznia:)
sluchanie i granie:))
no to spoko :) może się wybiorę :)
Prawda Atrax, prawda. Dla mnie Dusk... to też jest ich ulubiona płytka. :D
Na drugim miejscu stawiam Damnation and a Day.
Z Midiana chyba najbardziej mi podchodzi HerGhost in the Fog i... Satanic Mantra. ;)
Kiedy ma wyjść nowy album??
Nowy album wychodzi w czerwcu. To bedzie polaczenie Cruealty And The Beast z Damnation And A Day (podobno ;).
Co do Midian, to bardzo lubie Saffron's Curse, Her Ghost In The Fog, Tearing Veil From Grace i Cthulhu Dawn. Satanic mantra tez mi sie podoba.. taka wyliczanka :D
ja slucham ogolnie techniawki to co wpadnie mi w ucho :)
Witam.
Ale sie wszystkim na zwierzenia muzyczne zebralo :) Tak sobie czytam, czytam, notuje (zawsze warto poznac nowe brzmienia -> thx Atrax :) ) i jakos nie widze milosnikow reagge... chlip :( .... REAGGE anyone?!
Poza tym pozdrawiam wszystkich folkowcow, punkowcow, metalowcow, rockowcow, grungeowcowcow (z sympatii wynikajacej ze zbieznosci gustow) oraz technowcow, hiphopowcow, popowcow, discopolowcow, danceowcow (z sympatii wynikajacej z tolerancji), jak rowniez milosnikow wszelkich innych odglosow ogolnie muzyka zwanych.
A tak wogole to nie wazne kto czego slucha, tylko to czy kocha zwierzeta :)