PS: Thane - zeczywiscie jestes jakis przekret ztymi swoimi danymi :/ Sugerujesz ze Od 18 lat zajujesz sie terrarystyka - czyli od 3 roku zycia :) HAHAHAHHAHA!
Wersja do druku
PS: Thane - zeczywiscie jestes jakis przekret ztymi swoimi danymi :/ Sugerujesz ze Od 18 lat zajujesz sie terrarystyka - czyli od 3 roku zycia :) HAHAHAHHAHA!
Ehhhh... Poprostu ręce opadają...
Nie chce się teraz za nikim powtarzać tylko sprostuje kilka spraw:
Thane, nie wiem dla czego się czepiasz? Czyżby ktoś założył to konto z zemsty? Może z zawiści? nie wiem i nie interesuje mnie to co kto myśli o Abp. Serwis powstał tylko i wyłącznie z miłości do terrarystyki, ja staram się go prowadzić czysto i bez żadnych syfów. Mamy własne fotki, własnych użytkoników na forum i nie czepiamy się nikogo innego. Jeśli się komuś nasz serwis nie podoba, to niech tam nie zagląda, ale pisanie na publicznym forum jaki to nasz serwis jest zły jest dla mnie wielką dziecinadą, ktorą juz skądś znam i z kimś mi się kojarzy...
Juraviel: napisałeś, że to ty nam postawiłeś cały serwis... <- wymyśliłeś sobie to? może chciałeś pokazać swoją wyższość... nie wiem, czesto zaskakujesz mnie swoim rozumowaniem, ale nie chce wszczynać bójki, powiem tyle, że przy moim serwisie nie pomogłeś, tylko wykazałeś sie chamstwem i prowincjonalizmem, bo znając moje hasło zacząłes brudzić na innych forach, ale nic to, nieważne. Jeśli jeszcze chciałbys cos napisac, przypomnij sobie jaką klase pokazałeś w świętochłowicach, podchodząc do nas z kumplami strasząc że dostaniemy wpie**l, gdy zaproponowalem sam na sam, zmiękłeś. Uważam, że jesteś 18-sto latkiem z umysłem 15 latka, który ma niezaspokojone chore ambicje i za wszelką cene chce być lepszy.
Prosiłbym moderatorów o zamknięcie tematu, bo znów zacznie się kłótnia...
bull nie ubarwiaj okej ? bo nie podszedłbym za nic ? to jest prowincjonalne, gdybyście sie nie smiali jak ktos od nas przechodzi to by było ok, a to że znam dużo ludzi na giełzie to sie psotawili za mna sie spytałem czy chcesz to rozwiazać sam na sam ? czy to nie było fair? to nic nie powiedziałeś, po drugie nikt nie chciałsie bić a słów ze chce komuc wpierdolić nigdy tam nie padły wiec nie ubarwiaj bardzo bym Cie prosił.
Nie no teraz Juraviel śmieszny jestes! Ty zaproponowales sam na sam? Looool
Chce sprostować, nie chce sie z nikim bić o pierdoły, ale o ile wiem to ja zaproponowałem heh. Wiem ze to brzmi dziecinnie "To ja! Nie to ja!" ale niestety drogi nasz Juraviel bardzo wiele rzeczy lubi dopisac i wymyslec, znamy te postępowanie nie od dzis.... Ale skonczmy to bo poprostu przez takich ludzi czuje niechęć do terrarystyki.
dobra teraz ja cos napisze bo w sumie miales jakis problem do mnie ale sam nie wiem jak teraz napisac ...czy ty miales JUr czy twoi koledzy mieli bo stales trohe w ich cieniu ..... stoimy z Bullem ,Kamilem_15 i Kegeinem przed wejsciem a nagle podchodzisz i masz jakis problem ( wiem ze miales jakis do Bulla ) nagle starszysz wszystkich ze jak mamy problem do ciebie to zaraz z kims przyjdziesz ( to jest poprostu tragiczne ) powiedzialem ci " Spier****" i odeszles bez slowa .... nagle na sali glownej ... podchodzisz do mnie z Diabolem i Hajdim do mnie i cwaniakujesz i powiedzialem zebys sam przyszedl jak masz problem a Ty stojac z nimi mowisz mi ze jestes sam a bohaterscy koledzy " czy jest tu jakis cwaniak " .....hmmm no cuz bohatery wielkie ;] trzech ludzi ok 19 czy 20 lat ;] podchodzi do 16 latka ;] haha i wez nie zgrywaj bohatera bo to co ty za cyrk zrobiles to bylo ZALOSNE .... a szczycenie sie tym jeszcze na swoim forum i texty wasze typu " nauczyl sie kozak respectu" czy cos takiego to juz wogoole mnie rozwalilo ;] .... pamietaj chlopie masz problem do kogos to sam sobie radz z nim a nie podbijaj i nie rob z siebie blazna .... nie tylko ty masz kolegow.....
aha i wez mi tu nie pociskaj kitow ze szlachetnie broniles ludzi ze swojego serwisu ... bo jak podeszles to ja jeszcze nie zdarzylem wjesc n sale ;] i stalem z Bullem moze 5 minut ;] .....
dlatego powinieneś z tym skończyć, już wiecej tutaj nie napisze bo po co? i tak kazda ze stron mówi że ma racje, mnie tylko do głowy jedno przychodzi, mów do głupiego mądrze a nazwie cie idiota,,, pozdrawiam serdecznie
lepiej nie pisz bo tanich wymyslow nie chce nam sie czytac ;] ....
No rece opadaja. Wy juz glupszych powodow do klutni nie macie? Zaraz ja wszystkim dupy okopie i tak sie skonczy :p A powaznie mowiac to wasze rozumowanie dalekie jest od przyjetej przeze mnie normy, a uwazam sie za normalnego czlowieka. Nie lubicie sie, to sie "olewajcie" lub wyjasnijcie sobie to piesciami do konca. Ilez mozna sie klucic? :| Nie mam ze sprawa (a raczej sprawami, bo tu conajmniej kilka mozna sie doszukac) nic wspolnego, ale jestem w pewny sposob zwiazany z arachnea.pl i czuje sie rowniez obgadywany... poza tym tu sa obrazani moji koledzy, zaczyna mnie to slabic :/ Co do tych "bojek" to zostalo mi to inaczej przedstawione, nie wiem czy do konca obiektywnie wiec sie nie wtracam. No i poza tym to wszyscy sa mocni w gebie via net, a jak przyjdzie co do czego... dokonczcie sobie sami. Mysle ze nawyzszy czas zejsc sobie z drogi, albo sie pogodzic. Nie bede wiecej tutaj zagladac, szkoda moich nerwow i czasu na czytanie kolejnych perelek.
Pozdriawiam, zdegustowany Azmo.
no mozna dopisac kazdy jest twardy przez neta a jak przyjdzie co do czego ... to podchodzi sie we 3 i zgrywa bohatera .... tez mnie to slabi szczegolnie ze nie mialem z tym nic wspolnego dopoki juraviel nie podbil i zaczal sie odgrazac .... jak mial do Bulla problem to mogl podejsc i zalatwic to a nie skakac do wszystkich do okola a potem zalsaniac sie kolegami ;] .....