Re: KGTZ - Oficjalne informacje przed gielda
HMMM no fajnie jak jest mozliwosc zostawienia zwierzatek w domku BooYaki i gdyby mi sie podobalo tym razem przebywanie w plenerze to wiem ze bym skorzystal... moze sie zdecyduje kto wie... ale chyba jednak innym razem... jesli bede jeszcze mile widziany;)
Ja mam olbrzymia ochote na impreze powiedzmy "cywilizowana" wiec ta na miejscu - w osrodku bedzie idealnie pasowac... muzyke tez lubie!!!:> wprawia mnie w dobry nastroj, uspokaja mnie, rozluznia a z drugiej strony laduje i napelnia energia (piwo mi tego absolutnie nie daje i niechcialbym byc zle zrozumiany to nie docinka!!! ALE po prostu komary rowniez nie wprawiaja mnie w zachwyt... sa moze wszedzie ale tam gdzie jest woda jest ich duzo wicej a te preparaty to... raczej malo skuteczne)- a tej energii po podrozy i calym dniu bede potrzebowal:>:> no i wreszcie jak pisalem - ja mam tak ze lubie posiedziec w konkretnym lokalu w pewnych warunkach itd... wypoczynek przy naturze rowniez uwielbiam ale to zalicze innym razem i najlepiej nad Morzem:] tak ja na to patrze - pogadam i pobawie sie z tymi co beda w osrodku...
Re: KGTZ - Oficjalne informacje przed gielda
skad ma byc autobus? gdzie bedziesz jak bedziesz w jeleniej?