BooYaKa napisał(a):
> Jest zaproponowane :]
Tak to jest jak sie nie czyta calego watku :P:P:P :D
Wersja do druku
BooYaKa napisał(a):
> Jest zaproponowane :]
Tak to jest jak sie nie czyta calego watku :P:P:P :D
Ja na 10000% bede
Okolicznosci moje sie zmienily zwalniam rezerwacje namiotu Tomka (sera) wiec ma nadal miejsca
co NIE znaczy ze nie jade:>
gielda bedzie na 100000%! ja bede na 1000000000% i pozniej tam namioty - miejsca jest w ch...! :] bedzie wypas! :)
smogg - my z namiotami lecimy gdzie indziej :]
jakieś owady ktoś bierze na giełdę i jeśli tak to co?? pozdro for all
a to ognisko to jakieś zamknięte grono??
bo ja z oławy podjade na tą giełde a o ognisko można zachaczyc:]
Pewnie ze ludzie biora... np Pulsar...
Zadne tam zamkniete - kto lubi piwko i dobra zabawe, a takze pragnie poznac nowych ludzi jest mile widziany.Wiek,ubior,dlugosc wlosow,rodzaj sluchanej muzyki czy lata w terrarystyce nie graja roli :P.Wiec serdecznie zapraszamy :]
Czyli tak-jesteśmy na giełdzie,kupujemy zwierzaczki. Giełda kończy się o 15. Po gieldzie nim się pozbieramy,będzie 16. Moją propozycją jest,żeby o tej właśnie godzinie 16,wszyscy,którzy będą chcieli zostać na ognichu przez noc załatwili podstawowe sprawy:
-obiadek
-zakup kielbach,boczków,karczków,golonek,kurczaczków na ognicho
-zakup złocistego napoju w zapasie na całą noc (sklep od miejscówki jest jakies 30-35 minut piechotą,czynny bodajże do 2.00,ale komu się bedzie chciało iść z ogniska)
-proponuję żebyśmy spotkali się o 17-18 na ratuszu,stamtąd pojedziemy autobusami do naszego celu. Impreza jest w plenerze,więc kawałek trzeba będzie przejść z tymi cięzkimi plecakami,pelnymi smakołyków,z namiotami nieporęcznymi,ze śpiworami...ale czego się nie robi dla dobrej zabawy :)
Tam balujemy do rana albo do upadłego :) rano odprowadzimy Was na przystanki,skąd dojedziecie na dworzec. Myślę ze bedzie fajnie :)
Pozdrawiam.