Silentowi raczej chodzilo o interwencje Nooka (odebranie moda), to Obcy sobie zaczal cos wymyslac bo odebral to tak samo jak ty.
Wersja do druku
Silentowi raczej chodzilo o interwencje Nooka (odebranie moda), to Obcy sobie zaczal cos wymyslac bo odebral to tak samo jak ty.
Atrax. Znowu dowaliłeś :P Leżałem na ziemii jak to zobaczylłem ale i tak Wiersz o CHamie Nazarze jest the best :PPP
to była baśń:P
Taaaaaa... -____-
Obcy długo siedze na tym forum mimo że się nieczęsto udzielam.... Jak ci zabraknie argumentów to atakujesz i próbujesz rozładować sytuacje ośmieszając atakowanego... nic dodać nic ująć
ej ! chociaż jest brechta , pan sałata hahaehe , nie moge ; )
Co jest śmiesznego w nazwisku Sałata??
Moje nazwisko przynajmniej cos znaczy... a co znaczy "Błuś"?
Dla mnie smieszniejsze jest bycie palantem-skinheadem (czym sie Stein juz wiele razy chwalil).
Skoro już tu wlazłem i czytam te pierodły, to dodam małe sprostowanie - Obcy już dawno nie ma uprawwnień na czacie.
Natomiast co do pokrzywdzonego Igora6 też już mam wyrobione zdanie jako obecny cieć na czacie :]
Zapewniam państwa, że jeśli trafia się na czacie osobnik odbiegający zachowaniem od ogólnie przyjętych zasad i akurat jestem przy tym obecny, to jestem jednakowo wredny niezależnie od tego kim on jest :]
małe sprostowanie , nie zauważyłem że masz na nazwisko Sałata , skojarzyłem Saurus - Sałata , a w tym przypadku to było śmieszne , inna sprawa skinheadem nie jestem jeszcze inna już od dawna zasługujesz na bana , postaram sie o to