mael Ty sobie nie poradzisz ..?:) a swoja droga to w jaki sposob docierasz do Katowic? moze wszyscy razem pociagiem pojedziemy. trzeb tylko zebrac jakos razem krakowskich terrarystow:) co Ty na to?
Wersja do druku
mael Ty sobie nie poradzisz ..?:) a swoja droga to w jaki sposob docierasz do Katowic? moze wszyscy razem pociagiem pojedziemy. trzeb tylko zebrac jakos razem krakowskich terrarystow:) co Ty na to?
na stacji Kraków-Płaszów "hetman" jest o 10.36.
zachęcam gdyż razem zawsze raźniej:):):)
... ale Hetman to bedzie pospiech lub expres ( przy tym drugim obstaje ) a co samo w sobie zutuje na cene biletów
ja osobiście pojade jakims osobowym do katowic ( odjezdzaja co pol godzinki a jedzie sie raptem o 15 min dluzej :-) ) i pozniej 7demka do swietochlowic :-) Jak do W.Plucika w ciemno mi sie udalo trafic to i do MDK trafie bez problemu
Co do pomyslu wspolnego wyjazdu to jaknajbardziej sie na to pisze zwlaszcza ze juz nie jade sam - bedzie ze mnie kilka osob,a jak wiadomo w groopie razniej :-) Moniko jakbys miala sie ochote dolaczyc do nas wraz z np. brygada z "huty" to jak najbardziej zapraszam ... mysle ze najwygodniej bedzie sia na maila dogadac :-) : fiersien@o2.pl
Pozdro ALL
no to who niestety spotkamy sie na miejscu dopiero. mael napisze niedlugo email. :)
oka czekam na wiadomosc
Pozdro
Czy oprócz voraxa bedzie ktos z wrocławia??
Moja agamka chyba nigdy na oczy weterynarza niewiedziała. Więc najprawdopobniej wpadne na godzinke z agamką odwioze do domu i znów na giełde.
http://www.kzkgop.com.pl/rozklady/rozklady/ tu można sobie zobaczyć jak i czym dojechać do MDK.
nie ma sprawy birui_tka ja mam niestety tylko taki pociąg wiec ni ma wyjcia:):)
Bardzo się cieszę że w Świętochłowicach bo jestem z Rudy Śląskiej i dobrze że w niedzielę bo w sobotę idę do pracy.
Pozdrawiam wszystkich. ILO.
Czy ktos z was bedzie mial tam moze crawshayie miedzy L1-L3?
Wlasnie dostalam smska ze mojego upatrzonego juz nie ma :( buuuu
jedzie ktoś z Wrocławia?
Chętnie bym sie zabral!
Ile dni trwa ta gielda, czy jednodniowka?
CZe !
PaWeL^ Jeśli bardzo ci zależy wysiądz nie koło "skałki" tylko jeden przystanek Dalej ! Wysiadając z "BANY" pójdziesz cały czas w prosto w strone takiego odnowionego budynku jak sie po chwili zobaczysz JEST to Straż Pożarna i właśnie tam skręcisz w prawo pójdziesz tak jak idzie ułożona z płyt betonowych droga miniesz budynek NETI i pare metrów dalej będzie MDK !
PozdRówka MaksIus !
CZe !
PaWeL^ Jeśli bardzo ci zależy wysiądz nie koło "skałki" tylko jeden przystanek Dalej ! Wysiadając z "BANY" pójdziesz cały czas prosto w strone takiego NOWEGO budynku jak po chwili zobaczysz JEST to Straż Pożarna i właśnie tam skręcisz w prawo pójdziesz tak jak idzie ułożona z płyt betonowych droga miniesz budynek NETI i pare metrów dalej będzie MDK !
PozdRówka MaksIus !
Elo !
Jeśli ktoś chcę żeby podprowadzić go z Świętochłowic do MDK To proszę pisać na e-mail lub DZWONIĆ (po godz. 15.00) Hehe
PoZdRóWkA MaKsiUs !
czesc
MaKsIu ŚwCe - dzieki, juz wiem jak tam dojechac :]
A może by tak każdy sprawił sobie jakiś identyfikator z nickiem :) Bo potem sie będzimy mijać na giełdzie i nawet nie będziemy wiedzieć z kim a tak looknie się komuś na bluze i już będzie jasne czy się znamy z neta :)
albo zeby ktos przy wejsciu rozdawal nalepki (zwykle 5x10cm, biale) ktore mozna by bylo nalepic na ubranie i napisac markerem nick
O tym samym właśnie dziś myślałem. Może dało by sie to skombinować :-). Może od naszego kochanego organizatora wyprosze jakoś 10zł na te nalepki i markera i każdy kto bedzie chiał to se przylepi (może nawet na czoło) nalepke z nickiem. Z pewnością ułatwi to rozpoznawanie się w tłumie zwiedzających (oby ten tłum był ;-)).
Stronka giełdy a na niej min. opisy dojazdów.
Pozdrawiam.
juz to zaproponowalam, AGAM ;-)) to najlepszy sposob bo bedzie pewnie takie cos: a pan to kto? - jan kowalski. - eeee, nie znam, spadaj pan. - ale to ja, Xyz! - Xyz!? kope laaat! :D
tlum bedzie, spokojnie ;-) rownie dobrze identyfikatorem moze byc karteczka ze szpilka
ja pierrrrrrr(nicze), ale syf narobiliscie z tego posta. witek prosil o sugestie i ew. dopisanie sie do listy a wy se czata z tego zrobiliscie,
w morde....
Identyfikator kosztuje 50gr do 1 zł chyba kazdy tyle moze poświecić!!!
James ale zawsze sie znajdzie osoba ktora zapomni kupic
czesc
a gdzie można takowe qpic ??
ps. nie lepiej by bylo gdyby przy wejściu byla możliwość zaqpu identyfikatora, lub naklejki ?
Oczywiście ja też bede :]
popieram pepre, jednak ludzie czytać nie umieją chyba http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=7&i=775&t=669 prosiło sie w tym linku o to ale oczywiscie dalej jest ro samo widać niewszyscy dorośli do forum.
Pozdrawiam
Serpent
Najlepiej sam sobie zrobić ja już zrobiłem i tam będe!!! :] Bo musze sobie kupic samiczke i będe tam sprzedawac mączniaki!!! :]
Będą na giłdzie do kupienia jakieś gotowe wodospady np. z exo-terra albo same makiety wodospadów?
Prawdopodobnie się zjawie
mam nadzieje że ceny zwierząd niebędą dość wysokie
Będę!Napewno!Już przygotowuje kasiore!!!Może wreszcie poznam ludzi których znam tylko z forum.
No prosze nareszcie jakaś imprezka pod nosem :-)
Wiciu masz plusa wielkiego jak Stąd <---> Tam .
Pozdrawiam oczywiście sie pojawię!.
najlepiej by było rezczywiście pozbierać u jednej osoby liste chetnych i juz od razu przygotować przypinki podobnie jak to było zorganizowane rok czy tam półtora temu we Wrocku.
pozdrawiam z Chorzowa _krok od Świonów:-)
Ale kwas zrobiliście!!!!!
na cholere wam jakieś identyfikatory??? to nie(targi,zlot, ani sympozjum) tylko giełda!
to po co wam jakies identyfikatory?
Ale wydziwiacie!!!
po to Voraxie aby się rozpoznać !!!
no chyba że Ty wszystkich znasz więc nie zakładaj nikt Cię nie zmusza.
no no!!
to fajnie
a moim zdaniem wystarczyło by żeby nook zaprojektował taką zawieszkę identyfikator, a każdy by już sobie sam wydrukował i wpisał Nick, co wy na to
... jak ktoś będzie chciał żeby inni z forum mogli go rozpoznać to co za problem napisać na karteczce swój nick i przypiąć sobie do bluzy... przecież to nie szkoła i nie każdy musi mieć taki sam indentyfikator.... w ogóle nie kazdy musi mieć...
Przeczytajcie co napisał pepre i serpent. To nie czat tylko forum. Na forum nie prowadzimy prywatych konwersacji.
A przepraszam niby jakie, jak nie prywatne????
Sorry, ale służbowo ja się tu nie wypowiadam. Chyba komuś się pojęcia pomyliły. Raczej Ci chodziło o wypowiedzi dublujące się lub nie na temat. Natomiast nadal prznajmniej jak dla mnie temat "terrarystyka" to temat prywatny:P:P:P:P