no prolo ze tak
Wersja do druku
no prolo ze tak
Moi Drodzy ,jestem Zdania ,że Powinniśmy zacząć działać ... Tak nie może być ,A Szacunek pozostawmy tym,którzy na niego zasługują !!! ;/
pozdrawiam WSZYSTKICH którzy zasługują na Szacunek ,a Gardze Tymi którzy nie potrafią,sie chamować....
Kryszox - co sie przejmujesz jakims cyckiem boisz sie tego ze Cie straszy przez internet ? zaloze sie ze ten kto napisal do Cieibe jest jakims cyckiem bo jesli by ktos chcial komus cos zrobic np pobic to zrobilby to bez gadania bez wysylania zadnych majli z pogrozkami hehe dla mnie to jest zachowanie zwyklego cycka ,zalosne i wogle nawet bym nieodpowiadal na takie majle ,zasmial bym sie tylko do siebie :) niewiem co pisali porzednicy ale nieprzejmuj sie byle czym . A pomylki sie zdarzaja i GADY jest uczciwy bynajmniej mi sie tak wydaje gdyz oddal pieniadze temu kupcowi bez zadnych problemow i to swiadczy o tym ze jest uczciwy . no nic takie jest moje zdanie i mysle ze niepowinnismy sie przejmowac zabardzo pojedynczymi glosami ,,cyckow'' :)
pozdrawiam Tomek
Witam, jakiś czas temu (dokładnie 9.04) dostałam sms-a od jednego gościa po tym jak napisałam na forum o mojej przeziębionej nowozakupionej zbożówce. Gość pytał się, czy kupiłam tego zboża od GADY z Grodziska Maz., bo widział, że się go pytałam o samicę. Odpisałam, że rzeczywiście miałam kupić, ale niestety mam z innego żródła. Na to ten gościu zaczął wymyślać na p. Roberta od oszustów, bo kupił od niego samice, a okazało się, że to samiec. Wnioskuję, że to ten sam gościu. Osobiście nic nie mam do p. Roberta (GADY) i naprawdę uważam, że jest on uczciwy i godny zaufania (gdyby mąż mi nie kupił wcześniej węży... już miałam druk do wpłaty wypisany i chciałam wziąć od Gady:-)).
A co do tego gościa co mi sms-y wysyłał, to szkoda gadać... Ale żeby się poniżać do tego stopnia,żeby sms-y z oszczerstwami do obcych ludzi wysyłać...ehhhh
Noi sami Widzicie przyjaciele...ze Chamstwo Chamstwo i jeszcze raz chamstwo...
Robert jest Ok troche go znam i wiem ze nie jest oszustem,kłamcą i td.
Sami widzieliscie we wczesniejszych postach,że Oddał kase Temu frajerowi..ale on dalej sapił,A zrobił to pewnie dlatego,zeby oczernić i osłabić Reputacje Temu Przyjemnemu i sprawiedliwemu Chodowcy.
PRzekonamy sie czy jest taki chojrak na giełdzie...Bo z Tego co Widze To Wszyscystaneli po naszej stronie i krytykują Tego "CYCKA"
Ja poprostu wymiękam ....ze taacy ludzie mają dostęp do naszego forum ;/
nom niestety nikt im tego nie zabroni ... masowo sie tego nie da wytępić , trzeba nawracać pojedyńcze jednostki.
Kryszox, GADY - jestem z wami :)
a wiadomo kto to jest ten koles, ten Maciej199? To dzieciak jest czy nie?
Gady Go widzial i bedziemy wiedzieli kto to jest :> pogadam sobie z nim na gieldzie ...;/
Ale to jakiś Gówniaż jest ... Takze nie bedzie problemu wybic mu z glowy głupot,ale nie wiem jak z jego ojcem...Pozdrawiam
ale jakim prawem wogóle śmie mnie zastraszać..."
żadnym - przestępstwo, do 5 lat więzienia, tacy nie mogą istnieć na forum
niektórzy myślą że jak egzystują w internecie to są bezkarni - niech się dowiedzą jak bardzo się mylą!