No dobra, przyznaje, glupie to bylo ;] Wiecej pisac nie bede bo Daf juz wyjasnil. A co o mnie myslec bedziecie to tez zbytnio mnie nie obchodzi. Po prostu niektorzy lubia czarny humor, a niektorzy nie ;]
Wersja do druku
No dobra, przyznaje, glupie to bylo ;] Wiecej pisac nie bede bo Daf juz wyjasnil. A co o mnie myslec bedziecie to tez zbytnio mnie nie obchodzi. Po prostu niektorzy lubia czarny humor, a niektorzy nie ;]
Aha, i przepraszam tych co sie zamartwiali ;]
Ale szkoda że wywaliłeś Filip już tego posta bo chciałem dwóm kolegom pokazać...
Wywalilem. Najchetniej bym wywalil wszystko co żeś napisał. Tej dziewczynie co Cię nie chce to się nie dziwie.
Sorry że tak wyskoczę i może się trochę wygłupię ale... o co z tym wszystkim chodzi? Ominęło mnie coś?
Dexiu ominęło cię i to dużo. Filip ty masz swoje problemy z kobietami ja swoje...tylko nie wiem kto ma większe.
Wiecie co jeden głupszy od drugiego (daf było tyle postów ponieważ wszyscy ze szczęścia nie mogli uwierzyć)
Hmm. Widzę że to jakaś bardzo konfliktowa i kontrowersyjna sprawa więc nie będę prosił żeby mi to ktoś streścił.
Daf. Ja ma większe. Ale nie opisuje tego na forum ani nie prosze kolegów o pisanie nekrologów o mnie.
Taa problemy, ze jakas dupa cie niechce to nie znaczy ze musisz sie zabić. Jak nie ta to inna jeszcze znajdziesz tą jedyną. A jak masz duza potrzebe rozładowania sie seksualnie to idz do agencji towarzyskiej albo wez i sam sobie ulzyj. Gratuluje zmartwychwstania jesteś prawie jak Jezus. ;)