Re: Strona inna niz wszystkie
Też źle odebrałaś moje słowa. Cieszy mnie i napewno ludzi którzy współtworzą arachnea, że chcesz nam pomóc i starasz się nam podpowiedzieć w niektórych kwestiach. Jednak opisy sa pisane jako własne doświadczenia, partnerzy nie zaglądają do literatury typu encyklopedia T. jednak jeśli uważasz że takie informacje byłyby pomocne, jasne przedstawie je na forum i napewno coś w tym kierunku zrobimy. Co do podpisów, jak widzisz jest napisane: Arachnea.pl, bo te opisy to praca wspólna, każdy z partnerów ma jakiś dział i go wypełnia, trudno by było wypisać wszystkich partnerów przy opisie, dlatego jest taki czy nie inny podpis. Zdjęcia w opisach, teraz są wyłączone, bo zmieniałem ustawienia całego kodu i niestety wadziły, na dniach powinno się pojawić w większości opisów. Co do moich lat to się nie obrażam, wygladam młodo ale jeszcze chwila i mi stuknie 20 - stka ;) Wiec, za takiego młodzieniaszka sie nie uważam, chociaż dziekuje odebrałem to jako komplement :) I jeśli chodzi o zasady pisania, to pilnuje wszystkiego Andrzej :) Obraliśmy taką forme i takiej się trzymamy.