yaro071 a według mnie powinna byc jedna ale za to porządna , weźmy np. Niemcy , ci niesrają się w giełdą w każdym mieście tylko robią jedna ale za to jaka...
Wersja do druku
yaro071 a według mnie powinna byc jedna ale za to porządna , weźmy np. Niemcy , ci niesrają się w giełdą w każdym mieście tylko robią jedna ale za to jaka...
ale my nie niemcy w polsce musi byc w każdym miescie ;)
Obcy no tak śląsk ma to czemu my niemozemy mieć :-)
No to was zasmuce - w Niemczech są organizowane rózne giełdy (srednio co kilka tygodni), w róznych miastach. Niektóre są bardziej, inne mniej udane...
Moze przestancie brac przyklad z niemcow i zrobmy cos po polsku;) Potrzebujemy imprez z duzym rozmachem zeby zwabic ludzi i TV !! Wiem ,ze latwiej sie mowi ,a trudnije robi ,ale to by bylo dobre rozwiazanie naglosnic taka gielde!! np. Plakaty w miastach itd. Duzo jest terrarystów i gdyby sami sie podjeli takiego zadania plakatowania ,chociazby kilka sztuk to moglo by byc lepiej!! Co o tym myslicie??:>
Tak mi to wpadlo do glowy:) pozdro
yaro071 w świonach niebyło zbyt duzego ozgosu a giełdy były , są i zapewne będa bardzo udane...
Robienie jednej centralnej giełdy brzmi jak "komunistyczna centralizacja". Moim zdaniem lepiej jest organizować kilka mniejszych imprez w rózniych miejscach Polski. Łatwiej takie zorganizować, poza tym sprzedawcy i kupujacy mieliby mozliwosc czestrzego spotykania sie . Mnie osobiscie 8 godzin jazdy pociągiem do Świetochłowic, i drugie tyle powrót nie nastraja optymistycznie. I wątpie, czy tam bede jezdził (to nie tylko moja opinia). Tak na marginesie to, czy giełda się uda, czy też nie, w wiekszosci zalezy od frekwencji terrarystów. A krytyka czegos, czego sie nie widziało...
ayeek ja JG niekrytykuje ale ci co tam byli owszem...i czy giełda sie uda niezalezy od terrarystów tylko od sprzedawców bo jak ktoś tu napisał ludzi było dość sporo a sprzedających jak na lekarstwo... A moim zdaniem Świętochłowice są i będą największą giełda bo jak wiadomo na Śląsku jest nawięcej terarrystów :-)Takie zagłębie :P
Witam ja sądze że Świetochlowice sa już sprawdzone i naprawde dobre :) Ale organizatorzy powiny wziąść nowy budynek bo jet coraz więcej ludzi którzy tam przyjerzdżaja i dojdze do tego że podczas z którejsćz giełd kogoś zatratują eheheheheh. Tak więc sądze ze można by stoiska w Świętochłowicach rozlozyc na te 2 sale :)
SHERON były rozkładane na dwie sale ale teraz chyba niemozna było ?... a co do większego budynku to niestety w świętochłowicach niema niczego ciekawego , a jesli nawet to wieksze = droższe...