A ja wolal bym aby byly pajaki i skorpiony ale jak beda owady to tez obezje.
pozdawiam garo
Wersja do druku
A ja wolal bym aby byly pajaki i skorpiony ale jak beda owady to tez obezje.
pozdawiam garo
Garo mendo jedna a nie zapomniałeś o kimś ?? :P:P:P Też bym wpadł jak coś :D Pozdro!
No będzie ok.10 terrariów z owadami (głównie straszyki i patyczaki ale rozne odmiany,beda chyba tez modliszki) A z data spotkania trzeba pomyśleć tak w polowie maja.Pozdro
W palmiarni ceny sa troche niższe ( 0.5l pepsi 3zł :P ) ale co tam,full miejsca,rośliny i klimat hehe Pozdro
I jeszcze moze taki pomysł : zeby kazdy przyniósł jednego zwierzaka ( ale nie jakąś anakonde 5 metrową :P )
hmm zwierzaka mowisz... ale ja mam tylko legwana hehe
Jak moglbym o tobie zapomniec mendo jedna :)
Jasne ze wpadaj nawet nie widze innej mozliwosci :)
A nie chcialem ci mowic ze cos takiego planuje jeszcze bo nie mam konkretnej daty.
Chcialbym aby sie tak raczej wspolnie co do daty umowic aby pasowalo jak najwiekszej lizbie osob.
pozdrawiam garo :)
Spox ale wiesz zwierzaki to nie za zabawki ze mozna je nosic i chodzic z nimi caly dzien !!!!!!!!!
Ale zrobiciej ak uwarzacie ja napewno nie bede bral zwierzaka zadnego no chyba ze psa :) to na spacerek :)
pozdrawiam garo
Spox tez nad tym myslalem zale zobacze bop bede tak w niedziele to sie wszystkiego dowiem co i jak :)
garo
spoko
postaramy sie zrobic to tak aby nie przeszkadzal to tobie ani innym ludziom moze w jakas sobote albo niedziele sie zrobi :)
pozdrawiam garo