Powtarzam: WYGLADA!!!
Wersja do druku
Powtarzam: WYGLADA!!!
ej, rafał, miałam identyczne komody w pokoju! :D
chamscy jestescie to nie gnojek ani gowniaz tylko mlody chlopak pasjonujacy sie zwierzetami gnojkami sa dzieciaki ktore majac 12 lat wdychaja budapren i pija wino a takich jest na peczki wiec nie bierz tego do siebie Rafal a wszystkich prosze o nieobrazanie mlodszych bo sami kiedys robiliscie w pieluchy a co niektorzy pewnie dalej robia
hehe wlasnie sprawdzilem ile lat maja najwieksi agresorzy :D buhaha tak tez myslalem niewiele starsi zakompleksieni pryszczaci gowniaze dowartosciowujacy sie na niewiele mlodszych kolegach ale tak juz widocznie musi byc kiedys sami byli gnebieni to teraz sie wyzywaja i kolo sie toczy... a co do Matamanxa czy jak mu tam popatrz na swojego zolwia!!! ten to sie dopiero meczy zmien mu wode bo sie koles we wlasnym moczu dlawi ledwo na oczy patrzy a akwarium to ma tak male ze zeby poplyna w druga strone pewnie musisz go wyjmowac...
grochu.. trzeba przyznać, że jesteś tutaj najzabawniejszy :) mówisz do Rafała gówniarz a jesteś od niego tylko o rok starszy... i poza tym nie wiem gdzie wy widzicie, że on go ściska.. nie wiem jak dostrzegliście na zdjęciu o tak małym formacie, że oczy mu wychodzą na wierzch...
racja jey - dajcie sobie spokoj ze sprzeczkami bo nic tym nie załatwicie...a jak juz cos to na gg bo to forum co kilka postow zawsze o cos ktos musi sie poklucic ehhh....a nie od tego jest forum
hehehehe jey dobre podsumowanie,ale jak by ne bylo mlody czlowiek ma najwiecej wypowiedzi na skrypci;Ppozdrowka fajny "gordon":P
dzieki :)
no to co, że rok młodszy? wygląda, jakby go ściskał.
o ile się nie myle, to zdjęcie miało być dowodem na to, że gekon jest oswojony, tak więc nie widze nic dziwnego w naszej reakcji.
A jeszcze jedno: może faktycznie jestem od niego rok starszy tylko, ale chyba czy ktoś jest "gówniarzem" czy nie, poznaje się nie po wieku, a po zachowaniu...
I jeszcze co do mojej zabawności - staram się (-;
Dobrze powiedziales "wyglada" a to czy tak bylo - nie wiadomo, a pozory moga mylic :) wiec wstrzymaj sie z osądami - jezeli RAF_AL mowi ze nie sciskal go to widocznie tak musialo byc - bo kazdy dobry terrarysta dba o dobro swojego zwierzaka i nie chce zrobic mu krzywdy a Ty odrazu na niego naskakujesz - wstrzymaj sie ze swoimi osadami