-
Re: Jak tam po giełdzie?
ojjj Ludziska super bylo poznac i zobaczyc pare osob. Widzialem kupe osob z forum, ktorych znalem tylko po nikach... pogadalem z niektorymi (Avikularia dzieki za rozmowe :)) hahaa.....
Pogratulowac p. PLUCIKOWI za zoorganizowanie wspanialej imprezy, ale widzac taki natlok to cos mi sie wydaja ze nastepna gielde trza zrobic gdzies indziej :) bo brakowalo miejsca.
szkoda ze nie dostalem to po co jechalem Agame brodata (byla ale nie powiem po ile bo nie chce nikogo obrazac)
-
super! lecz ciut mniej ludzi niż w grudniu!!!
-
nokeg, gdzie ty patrzałki masz?? :P prawie na siebie wpadliśmy ze trzy razy ;-) ja cie ciągle widziałam (może ty mnie też, miałam zielony identyfikator, spódnice i brazowy plaszcz, no musiales mnie widziec :P)
-
bylo git nabylem pieknego samca morelii spilota variegata dalej jestem podniecony jak 4 latek z lizaka :)
bardzo dziekuje sprzedajacemu ze tak mi poszedl na reke
Pozdrawiam Nazer.
-
Supcio, ale po pierwsze primo: trochę tłoczno, po drugie primo: już większego zad**** się znaleźć niedało? Ogólnie było fajnie tylko myszy chciałem kupić a strasznie szybko wyszły głownie za sprawą pana Sułka, który to kupił hurtem 30 sztuk i brakło dla mnie :((
-
hmm bylo jedno z stoisko z jakim bialym wezem (sorrki ale sie nie znam na tym:P) i za tym stoiskiem kolesie sprzedawali m.in. pajaki i mieli irminie po 80zl, wie ktos moze czy byly to samice?
-
a własnie bylo spox po drugie seba skontaktuj sie zemna i fajny cambridgei chcialem sie tylko dowiedziec ile on byl L3 ? bo nie pamietam ( jak mnie nei pamietasz to kasy nie miales miwydac :P
-
aaa tak co do organizacji imprezy to dwa minusy:
1) mogliby otworzyc pare okien bo bylo niesamowicie goraco
2) moze tak organizowac ta gielde co 2 miesiace? wtedy by sie moze jakos tam hmm "rozluznilo". widac ze jest wysokie zapotrzebowanie na takie imprezy, gdyby organizowac taka gielde czesciej to latwiej by bylo cos kupic i w ogole bylby mniejszy tlok :)
-
niech będą tak często jak są, później zainteresowanie zmaleje na pewno
Double-szukałem panny podobnej do zdjęcia w profilu ale nieznalazłem:-) jakie masz teraz włosy?? naparwde Cie nie widziałem, aha a oczy miałem na pająkach:-) kuchde to mogłaś mnie złapać byśmy pogadali chociaż troszke:-)
-
no to by było cool ale myslisz ze tacy sprzedawcy by co jakis czas musieli przekladac pajaki z terrow do pojemniczkow pozatym mało osob by przyjezdzalo bo by sobie pomyslalo a pojade za 2 miechy bede mial wiecej kasy i wtedy sprzedajacy beda miali problem ze sprzedaniem i gadzina sie meczy tylko
ale pomysł dobry !