oj tak, niektórzy powinni się obawiać tych zdjęć....imprezka była suuuuuuuuuuper...a Ci co wymiękli niech żałują :P:P:P.
Wersja do druku
oj tak, niektórzy powinni się obawiać tych zdjęć....imprezka była suuuuuuuuuuper...a Ci co wymiękli niech żałują :P:P:P.
Nook, czesiek i inn, czy wy qrcze nie kumacie? Tylki przywiezliscie samochodem i Ci co byli motoryzowani nie wiedza w czym byl problem. Czy widzieliscie chociaz dworzec, rozklad??? Dworzec rozpiepszony, rozklad ktos zapiepszyl i nawet zywej duszy nie bylo zeby spytac sie jak sie z tad wydostac. Pkp jezdzilo co 30min, naszczescie tramwaj zlapalem w biegu ale musialem przejechac cala droge do dworca na gape bo kierowca nie mial karnetow a wszysty podruzni niby na miesiecznych jezdzili.
Wydaje mi sie ze bede musial napisac 10x jeszcze posta o tym samym w roznej formie zebyscie zrozumieli o czym mowie. Nie mowie o tym zeby gielde przeniesc w centrum polski czy do 3miasta bo mi nie pasuje ,tylko w miejse skad bedzie bez problemu sie wydostac! Nie jednym pociagiem co 30min i nie jednym tramwajem co iles tam. Niech bedzie nawet slask! Ale niech np Katowice Gł.
Powtarzam ze gielda sama w sobie byla dobrze zorganizowana i nic nie mam przeciw wniesieniu drobnych oplat za wstep.
Mysza1983, własnie siedzę i zmniejszam rozmiary zdjęć żeby wszyscy mogli zobaczyć jak dobrze sie bawiłeś :P:P:P
Mysza, podeślij też swoje :)
Co do dworca to najlepiej wsiaść w tramwaj i podjechac pare przystanków na Chorzow Batory tam jest odnowiony dworzec z rozkładem, wiecej pociągów się zatrzymuje, są kasy a to tylko jakieś 3 czy 2 km dalej (te same tory)
Jesli chodzi o tanie linie to najlepszy byłby własnie śląsk... jesli o koleje to też...
No dworzec troche zrujnowany..... hm jaki dworzec? raczej to co zostało z peronu:) ale tak jak pisałem wyżej niedaleko była pięknie wyremontowana stacja :-)
Ale giełda super zorganizowana tylko troche ciasno... miejsc też nawet ok tylko troche taka dziura.
Połowe? Tam sa kameleony jemeńskie po 250 koron jak dobrze trafisz (ok 35 zł) albo liśce po 25 koron (ok 3,50 zl) !
Co do dworca. Był ładnie wyremontowany kiedyś, lecz okienko było otwarte tylko przez 8h, a dworzec cały czas, a więc stał sie wylegarnią róznych ment, dresów, żuli i innych odpadów społecznych, którzy swojej "sztuki wandalizmu" uczyli sie na dworcu. Po kolejnej demolce Urzad miasta nie dał na kasy remont i PKP zlikwidowało okienko. (może kiedyś go ponownie odremontują?)
A do do opłat to bedzie maxymalnie 5zł (i tak myśle że będzie znacznie taniej, giełda komputerowa kosztuje 3zł).
Jeśli będzie opłata ok. 5zł to przynajmniej będzie mniej "meneli" ktozy przyszli tylko zoabczyc ( bo dla nich 5 zł równa sie 2 piwa) widziałęm sporor ludzi którzy z ciekawości przyszli tylko pooglądać i przez to niemożna sie było dopchac do stolika. A tak terrarysćie zapłącą 5 zeta i będzie żadszy tłum.