Jednakze sam jestem zwolennikiem gotowych preparatow mlekozastepczych Royala, Bogeny czy Boscha.
Wersja do druku
Jednakze sam jestem zwolennikiem gotowych preparatow mlekozastepczych Royala, Bogeny czy Boscha.
Ja bym nie ryzykowal z mlekiem krowim. Akurat mam 8 szczeniakow ktore maja 2 dni i jednego musze karmic z butelki bo nie chce ssac matki, jednak mam tyle dobrze ze mleko jest od niej. Znalezione szczeniaki maja 3 tygodnie takze mleko bedzie potrzebne im przez tydzien a to nie jest duzy wydatek i mozna zakupic mleko dla szczeniat.
nie dawaj karmy firmy pedegree ani chapi bo to najgorsze swinstwo ...moj psiak by zdech od tego
Glista bąc coś innego ale raczej nie tasiemce
Nie wiem czy już ktoś o tym pisał, ale jeżeli jeszcze masz te pieski, odrobacze je. Wzdęte brzuszki u szczeniaków to zazwyczaj objaw zarobaczenia.
maluchy już dawno dawno temu zostaly odrobaczone,teraz są duże i szczęśliwe:)
Co do brzucha to jest taka horoba u dzieci w afryce - kwa..cośtam. Objawy są własnie takie, że dziecko jest przeraźliwie chude, a ma spuchnięty brzuszek. Są to obiajwy niedoboru białka - za wczesnego przejścia z pokarmu matki na maniok - u dzieci w afryce. Czyli IMO te szczeniaczki są odbiałkowane :/
Greg