Ja rowniez z przyjemnoscia przeczytalbym ta ksiazke.. a wiec deklaruje sie ze jestem chetny.. NO jesli nie bylo by takiej mozliwosci to chociaz ksero od autorow? Zalezy mi bardzo na niej.
POzdrawiam
Wersja do druku
Ja rowniez z przyjemnoscia przeczytalbym ta ksiazke.. a wiec deklaruje sie ze jestem chetny.. NO jesli nie bylo by takiej mozliwosci to chociaz ksero od autorow? Zalezy mi bardzo na niej.
POzdrawiam
ja też zadowolę się kserokopią. przy zbieraniu chętnych nie zapomnij o mnie. Gapa zawsze coś przegapię.
coś mi sie wydaje że szczęśliwcy posiadający egzemplarze "wydawnicze" niedługo będą mogli je odsprzedawać z zyskiem nie gorszym niż na "atlasie węży" ;D
Oj jak zwykle musze sie spuznic
Rysku jakbyscie wznawiali to jestem powaznie zinteresowany 2 egzemplazami tej ksiazki
Wkrótce będą nowe książki w cenie druku. Niestety znowu krótka seria. Kto chetny, zapraszam ;-)
Witam ja jestem zainteresowany
JA, JA, Ja!!!!!!!!!
(jaka to jest cena druku)
Śledź temat na legwanim forum, a wszystkiego się dowiesz - http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=18444&t=18444 .
Zwracamy się z prośbą do osób, które zakupiły naszą książkę " Legwan zielony podstawy hodowli", by koniecznie weszli na stronę główną w temat "WAŻNA INFORMACJA" lub na stronie głównej forum ( patrz góra ) taki sam opis.
Pozdrawiamy :)
To ja korzystając z okazji swoje 0,3 grosza wtrącę: na stronie 31: wilcze łyko - powinno być wilczełyko RAZEM - to jest nazwa gatunkowa Daphne mezereum, ...[..] ziarna i nasiona...siemienia lnianego - siemię lniane to właśnie są nasiona - powinno być nasiona lnu:) niby nic, ale może przy jakiejś okazji .... Reszta niezmiennie świetna!