racja ,,, ale sie zdenerwowałem bo duzo czasu straciłem latając po str mśu i szukając tej " przykrej " informacji
Wersja do druku
racja ,,, ale sie zdenerwowałem bo duzo czasu straciłem latając po str mśu i szukając tej " przykrej " informacji
widze Baku ze walczysz tam z nimi na tym smiesznym faszystowskim forum (jakiś pajac napisał->KORSAKOW: "to na sprzedaż jakich zwierząt zezwala forum jest naszą wewnętrzną sprawą, nie zezwalamy na sprzedaż zwierząt z projektu rozporządzenia i koniec nie mamy zamiaru sie z tego za bardzo tłumaczyć" ciekawe dlaczego ta gruba baba co wywaliła posta jakos milczy w tej sprawie...?!
No wiem,wiem sorki
Przegiełem troche.Ale terrarystyka to smieszna strona i nic na to nie poradze ze tak uważam
Tez tak uwazam, Robercie. Szczegolnie od jakiegos czasu. Kiedys byla normalna, podobna do TCP. Ale juz im przeszlo :/
Co do moderowania: bylam moderatorem forum ptaszniki, i to wlasnie na terrarystyka.com.pl Ale to bylo dawno i nieprawda. A gotowac nie cierpie, lepiej to robi moj maz :P
jak widać "sarząd" na tp jest nie douczony i dlatego trzeb się trzyamć tcp :D
Oj ci na tp to są kretyni tacyy, że szkoda gadać. Tam jest jak z cenzurą za komuny.
tp jest z epoki kamienia łupanego jeszcze
Tajest. Ten serwis obsysa na maksa, dzieci i plagiatorzy. Howgh.
niech babsko poczyta a potem kasuje...
No chyba nie myslisz ze kobieta moze moderowac forum.Co takie cos pOTRAFI?
Niech sie babka za pranie wezmie.ja znam tylko jedną normalną kobiete terrarystke-Awi.
A reszte bab do garów-szczególnie te z terrarystyki.
Baku ze walczysz tam z nimi na tym smiesznym faszystowskim forum
ciekawe dlaczego ta gruba baba co wywaliła posta jakos milczy w tej sprawie...?!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
cierpliwie czekamy na dalsze wyrazy sympatii
z inwektywami nie będe dyskutował, może poza tą jedną, chciałbym sprostować że Agatka ma nienaganną figure ;-P
a skoro Awi wspomniała coś o świętości i papieżu... to czy nie jest ciekawe że admini tych obu serwisów dogadują się dużo lepiej niż userzy? janse że są wśród nich "rachunki krzywd" ale jakoś spotykamy sie co jakiś czas, i chociaż nie padamy sobie w ramiona to nie ma między nami takich jazd jakie zdażają sie permanentnie na forach, myśle że uzewnętrznianie swoich odczuć w takiej formie jest po prostu niesmaczne
jeśli ktoś chciałby porozmawiać o merytorycznych przyczynach "zakazu" z tp zapraszam na GG
właśnie. Ja lubię terrarystykę - na tamtym forum zaczynałem, fakt było lepsze...
Ja wszystko rozumiem, rzadko sie czepiam terrarystyka.com.pl, ale po cholere zakazywac czegos, co nie jest zakazane??????????? Ba! Nawet projekt ustawy nie zostal zlozony do czytania, a juz zakazujemy.... No to cos nie tak jest chyba? Korsakow, sam pomysl: jesescie na terrarystyce niekonsekwentni. Skoro tak przestrzegacie prawa (nawet takiego, ktorego nie ma), to dlaczego nie calkowicie???
Witam
Akurat główny wątek tematu mało mnie interesuje...
Mam jedynie prośbę jako zatwardziały męski szowinista - proponuję ostrożniej dobierać słowa gdy mówi się o Paniach. Używanie obraźliwych sformułowań, nie tylko świadczy o braku kultury piszącego ale i może kogoś zdenerwować...
Podpisuję się pod postem Korsakowa.
Mnie też temat rozmowy nie interesuje, ale chciałabym się zapytać, dlaczego robert.p uważa, iż sprawdziałabym się w kuchni?? Chciałbyś skosztować jakiegoś mojego dania]:->?? Zapraszam.
A tak nawiasem mówiąc, to Twoja wyopwiedź jest na takim poziomie, iż raczej nie powinnam się przejmować tego typu ocenami.
Przepraszam,ta wypowiedz naprawde nie była na poziomie.
Wiec jesli możesz nie traktuj tego dosłownie.Miałem akurat nie najlepszy dzien i tak jakos wyszlo.
Wiec przepraszam,i nie wracajmy do tego jesli można.Przykro mi,jesli Cie uraziłem.