No, no... Ladne, nie ma co. Nie tak dawno temu ktos chcial zrobic the best of forum. Mialy bys tam posty te najlepsze, wyjasniajace wiekszosc pytan. Proponuje ten tez tam umiescic...
Wersja do druku
No, no... Ladne, nie ma co. Nie tak dawno temu ktos chcial zrobic the best of forum. Mialy bys tam posty te najlepsze, wyjasniajace wiekszosc pytan. Proponuje ten tez tam umiescic...
jestem za zeby to umiescic przyda sie poczatkujacym
ja też żałuje że nie mam aparatu, pokazałbym kilka moich grzybków i pleśni, przedwcozraj wymieniałem podłoze u murinusa bo pleśn sie wdała, a u irmini grzybek się posiał.
a tak BTW to co wy robicie w tych terrariache ze to wam rosnie? :D
Te grzybki kapeluszowe wyrosly u mnie w jedna noc. A plesn - nie bylo mnie miesiac, a moj maz duzo i dlugo pracuje, dlatego do pajakow zagladal przez ten miesiac 2 razy. I odkryl wlasnie to, co jest na zdjeciu w pudelku A. geniculata.
Nic nie sialam, a czy halucynogenne, to nie sprawdzalam; nie ciagnie mnie do takich eksperymentow ;).
To pewnie pająki same sobie te grzybki wyhodowały, mają tyyyle czasu i nic do roboty:D
A tak na serio to bardzo ciekawe, że w terrarium może wyrosnąć owocnik.
Ja się jeszcze z czymś takim nie spotkałem.
Mrowki potrafia grzybki hodowac, a co dopiero pajaki :]
Avi ty to masz tych pająków dóżo i jeszcze wiecej jak ja u siebie miałem 25 to miałem problem i sie niemogłem połapac noo ale teraz zmniejszyłem chodowle i jest git
piekna plesn nie ma co
fiuuuu skad ja to znam.. na wigilie u rosei wyrosl grzybek, 2 dni pozniej byly 4ry, nie mialam czasu posprzatac na sylwestra posprzatalam, tydzen pozniej widze prawie cale stado - w tej chwili terra wyszorowane mam nadzieje zadnych pieczarek i halucynkow nie zobaczyc hehehe
Awi swietne okazy naprawde :)
No tak... pleśń zdaża się chyba u każdego :-/