a jak wstawisz świetlówkę UW to i w dzień zaczną biegać:)
Wersja do druku
a jak wstawisz świetlówkę UW to i w dzień zaczną biegać:)
JA swojego tez narazie wyjmuje ręką chociaz już kilka razy mnie pogryzł (do tego stopnia że kilka razy wygryzł mi kawalek skóry - ma jakies 7 miesięcy ) i mysle że osoby mowiace że np sposób na linijke jest brutalny powinne najpierw kilka razy same spróbowac zlapać takiego stwora :D Mój George jak był mały to po dywanie biegał na dwuch tylnich łapach (jak sie pożądnie rozpedził) teraz juz nie daje rady bo troche podrósł i sie cięższy zrobił ale wygladalo to komicznie :D
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy zołwiaków :D jak ktos ma żółwiaka florydzkiego i chcialby wymienic wiadomosci i spostrzeżenia na temat tego gatunku to prosze o kontakt na gg - 2278493 lub mail michal_kow@acn.waw.pl bo niestety nie mam zbyt czesto czasu na czytanie forum :( a maila zawsze na uczelni moge sprawdzic :D
Rybka77 Twoje żółwiaki bedą siedziały zakopane bo nie mają odpowiednich warunków. Najważniejsza jest świetlówka UV. Miałem żółwiaka kiedyć w akwa z termostatem i wszystkimi bajerami i siedział w żwirku. Teraz moje akwa różni się tylko oświetleniem UV i żółwiak całymi dniami pływ, jest z nim kontakt. Ostatnio je mi stynki z ręki:) Jak podchodzisz do akwa to podpływa do przedniej szyby i czeka na żarcie.