Biber dobre dobre hahaha :D kangury w afryce ? hahaha :D i na dodatek mają racice hahaha :D dobre dobre :D
Wersja do druku
Biber dobre dobre hahaha :D kangury w afryce ? hahaha :D i na dodatek mają racice hahaha :D dobre dobre :D
Dobra dobra :D:D:D każdy ma prawo do błędu a to jest wężowe forum a nie antylopowe :) a co do tego że sebae żyją w afryce a kangury w australii to wiem tylko toszedłem już do wniosku że to i tak jest fotomontaż :) no i sorki za pomyłke... ale dzieki takim głupim błędom każdy może sie troche pośmiać :D:D
Jak dla mnie to niejest fotomontaż....
Przepraszam, ale to raczej Python natalensis(południowoafrykański) niż Python sebae(skalny), chociaż najłatwiej te stosunkowo zmienne gatunki rozpoznawać po różnicach lepidozy głowy. Azazel ma więc rację.
jak dla mnie to fotomontaż, z resztą ja tam widze połączenie 2 węży - popatrzcie na tylną część ciałą - wypisz wymaluj regius... ze skalniakami nie miałem do czynienia, więc nie wiem, ale wydaje mi się, żę jednak nie mają tyłków przeszczapianych od królewskich (-:
fakt... dalej ułożenia jest zupełnie inne niż przy głowie węża :) FOTOMONTAŻ :)
Gdzie wy widzicie ten fotomontaż??
Zanotowano pożarcie przez P. sebae o dł. 475 cm antylopy ważącej 59 kg.
Pituophis ja mówie że to nie fotomontaż... ktoś musiałby być zajbiście obcykany żeby takie cos zrobić... zwłaszcza z tą trawą.... i tak męcczyłby sie z tym długoooooo....
Ja tam expertem od węży nie jestem, ale na moje oko to chyba fotomontaż- przy pysku węża nie ma cienia, a przy reszcie jego ciała ułożonej w tej samej płaszczyźnie cienie są!!
Simon84 cienie są położone na południe foto czyli słońce musi padać z północy ?? jeżeli tak to jakbyś niezauwazył to splot ciała zasłaniałby dostęp do głowy węza...