o jak zwykle z Mareq mamy przeciwne poglądy na życie ale to już normalka. Każdy sygnaturę niech ma taką jak chce. Matamanx ma sporo racji.
Wersja do druku
o jak zwykle z Mareq mamy przeciwne poglądy na życie ale to już normalka. Każdy sygnaturę niech ma taką jak chce. Matamanx ma sporo racji.
hahahaha kamaczoo jesteś śmieszny ja niewychwalam siebie, lecz twierdze że że człowiek niejest ograniczony przez prawo w takich rzeczach jak np. opis, lecz jak dlaciebie błędy ortograficzne są wyznacznikiem człowieka, to życze ci szczęścia w życiu bo bardzo ci sie przyda.
Jacy tu niektórzy są upierdliwi... post nie był na temat sygnatur co nie ślepaki??? A woole np. do mnie żaden skejt się nie sapie za SLIPKNOT w podpisie i ja też do nikogo się o takie pierdoły nie sapię. A tak wogóle FURUS musiałbyś zebrać grupkę ludzi i wtedy można zamawiać.
I po co się kłócić.....To tylko swiadczy o was... :/ ......Chyba wszystkim z was ukradli grabki z piaskownicy........Macie po tyle latek a nadal sie klocicie jak dzieciaczki.....
AFAIR Na Cornutopia jest/bylo wyliczenie.
Idzie to tak :
- cena weza
- transport (ok. $50) liczony jednostkowo bez wzgledu na ilosc wezy
- wystawienie swiadectwa zdrowia ok. $100/sztuka
- koszty procedury w Polsce -> nie mam pojecia, byl podany przyklad, ze w "starej Unii" to bylo ok. €10/sztuka.
Czyli przy sprowadzaniu jednego weza licz sie z :
cena weza + ok. $170
Witaj,
niestety, te 51 $ na strone dotyczące EU to nie są koszty transportu. To tylko dodatkowe koszty w przypadku tranzytu przez którykolwiek z krajów EU. Przeczytaj dokładnie co tam jest napisane.
Zadzwoń do jakiejkolwiek lini lotniczej lub spedytora i zapytaj o koszt przesyłki żywych zwierząt z USA do Polski. Jeśli znajdziesz coś poniżej 200$ (samego kosztu przesyłki) to będzie to niska cena.
Pozdrawiam
To ktos mnie w blad wprowadzil, bo info dot. kosztow przesylki mialem z innego zrodla.
Jeśli ktoś już to napisał, to sory, nie czytałem poprzednich wiadomości, bo trochę tego jest.
Myślę, że spokojnie dałoby się załatwić transport za mniej niż 300zł, ale sensu w tym nie widze. Dla węża to nic przyjemnego, a poza tym nie wiem gdzie widziałeś zbożówke za 500zł. W opolu jest za 200zł a to z forum "sprzedam":
Autor: pppppp (---.tvk3.pl) Wyślij e-mail
Data: 20-10-04 08:00
zbozówki już tylko dwie po 70zł/szt
smugowe jeszce 4 szt po 80zł/szt
mam ich fotki
Chyba, że chodzi konkretnie o "zbozowki bloodred", na ich cenach się nie znam, ale na bank można znaleźć je i inne węże w Polsce taniej. Trzeba po prostu wyczaić odpowiednią okazję i szukać u hodowców, a nie w sklepach, bo tam jest drożej.
:)
Lubie takie posty
:)