hehehe gł postać matrix'a to chyba NEO a nie NEMO :D:D nemo byl w innych filmach/bajkach :P:P:P
moj nick oznacza to co oznacza
Wersja do druku
hehehe gł postać matrix'a to chyba NEO a nie NEMO :D:D nemo byl w innych filmach/bajkach :P:P:P
moj nick oznacza to co oznacza
Zdecydowanie Neo :D
NO widzisz NAzer a moje NAZAR to nie kombinacja literek tylko pierwsze piec liter nazwiska:P
Założyłem temat to i ja opowiem historyje swojego nicka. Na początku LO kumple nadali mi ksywkę metal (bo dla nich wszystko co miało glany i chodziło na czarno to metal był ;] ) z początku troche z tym walczyłem potem sie już przyzwyczaiłem. A że w większości miejsc nick "metal" już jest to dodałem The żeby było wiadomo że ja to ja ;]. Znajomi mówia jeszcze do mnie dabek (od nazwiska), a niektóre koleżanki "nodi" (od małego spedalonego krasnala z dobranocki, którego podobno im przypominałem w I klasie LO - bleeeh ;] )
A moja od mojego ulubionego filmu Fight Club. Ale na innych forach mam jeszcze xywke Soul_hunter i Ziemniak... Obie są po prostu wymyslone na poczekaniu... Teraz bym ją chętnie zmienił...
sorka za pomylke myslalem o neo a napisalem nemo :))))))
Moje ......... od trzeciego imienia :D lubie je bardzo :)
no a u mnie było tak śmiesznie:)
Siostra (starsza) przyszła kiedyś do mnie do pokoju o cos zapytac, i mowi "Korni cośtam cośtam" no a to dlatego ze przywykła do nazywania mnie Konri(tak zawsze było jak miała jakąś sprawę:])-od Konrad i pech chciał że się przejęzyczyła:)
no i w tym samym czasie siedziałem na flyordie.com(bilard) i akurat tworzyłem użytkownika:) no i wtedy pierwsze co mi przyszło do głowy to był Korni, a że była to stronka zagraniczna to ładniej wyglądało cornie:) a reszta to już doszła jak w jakimś innym serwisie był już cornie:) ( to zapewne ja tylko zapomniałem hasła:])no i powstał cornieszon, teraz zawsze używam cornieszon albo cornie:)
Byl kiedys dostepny on-line generator nazw i nazwisk. Wpisywalo sie swoje pelne imie i nazwisko a wyskakiwalo jakies inne. Dlatego po wielkich staraniach doszlo do 'Maikardaaion'... ale i tak wszyscy mowia na mnie Szymon, ciekawe czemu... No jak ktos sie jeszcze wkurzy ze nie moze zapamietac mojego nicka to pisze Makaron... Ilez mozna uczyc sie czyjegos nicka ?? :P
Dawniej mialem ksywke Szymon_czarodziej a to bylo zwiazane z gra przygodowa ubieglego wieku na Amige jeszcze, ktorej glownym bohaterem byl wlasnie Szymon ("Simon the sorcerer"). Poniewaz gra ta bardzo mi sie spodobala, zdecydowanie bardziej niz panujacy wszem i wobec Doom, w szkole wolali na mnie Czarodziej. I tak sie ostalo do teraz...
u mnie sprawa jest banalnie prosta.
nick składa się z dwóch zasadniczych części:
- "mongo" (mam taki nawet taki tatuaż na brzuchu) z francuskiego: niepoczytalny, nie normalny, inny od wszystkich, czasami wulgarnie: kretyn
- "alien" z angielskiego: obcy, odosobniony, o odmiennym niż wszyscy charakterze
mam tego nicka zawsze ;-)
teraz przydało by się dodac jakiś element związany z piercingiem lub zmienić całość na jakieś literki układające się w całość, np: m.t.a.w.l.o.h.i.f (co znaczy: niepocztyalny koleś z mnóstwem dziur w twarzy :-)
moja sie wzieła z predstawienia w którym grałem 2 główne role .... sam przedstawiłem rozmowwe zeusa z prometeuszem ( czy jakos tak). W kulminacyjnym punkcie gdy dałem moc prometeyszowi ( właściewie to buty czy cos w tym stylu) to wszyscy wymiekli bo zrobiłem to cos ala power rangers albo inne takie bajki. Ale nie ma co było efektowne :] ( nie śmiejcie sie tak bardzo ze mnei to byłó ze 7 lat temu :P)
pozdrowienia
heh ja ci powiem ze ludzie są lekko poje____ ja miałem ten sam problem ,ale ze podpisywałem sie D.Ragan zmienili mi xywke i wołali na mnie dragon zresztą teraz też ale ,to mnie troche drażni bo jakby nie patrzeć za bardzo amerykańskie.
Nokeg to od tyłu gekoN, jak sie rekestrowałem pierwszy dzien miałem gekona i tak jakoś wyszło:-)
a moj to sie wziol tylko dlaego ze moj harkter pasuje do tych przeympatycznych kociakow:D
...potrzebowałam jako login do skrzynki czy cos...a dzień przed wypożyczyłam atlas roślin ..otworzyłam go na pierwszej str indexu i znalazłam ..avokado, które po łacinie brzmi persea, nie lubie smaku tego owocu - może to moja pokręcona podswiadomość chciała bym taką sobie nazwe wybrała;)
No moja xywka wzieła się z gim. nie wiem dlaczego ,ale każdy w klasie miał jakieś zwierzęce przezwisko ...
Również w gim. mój kolega "garbus" jak go denerwowałem jego pseudem to się wqrzałł i wołał na mnie "LaZy BiChT" (dla zainteresowanych to znaczy leniwa dziwka ....heh ale to w mówił w nerwach tak mówił)
tak jush się przyjeło ...:D:D:D
PoZdRo.....GaRbuS...