i po co to pokazujesz ???????????????
Wersja do druku
i po co to pokazujesz ???????????????
17:28:19 banz (1072214)
bo jam pamiec zachowal gdy to w odleglych czasach w miesiacu styczniu roku tego sprzedal jam klaasi samice L7 za 110 zlotych
w tym momęcie na miejscu Voraxa bym przestał rozmawiać z tobą banzai
nasraj sąsiadowi na wycieraczkę zrób zdjęcie wstaw na forum daj nagłówek
"dla luzu :P" i będzie ok wszystko spoko to tylko dla luzu ,ach zapomniałem daj potem sąsiadowi link do tego posta.
gdyby przynajmniej jakos "waćpan banzai" ocenzurowal nicki przy tej rozmowie, to moze by zadnego wielkiego halo nie bylo, a tak to mozna stwierdzic ze nie dosc ze wqrzales voraxa to jeszcze zamiescilies tu ta rozmowe zeby ludzie z was zlewali :/
17:30:19 banz (1072214)
bo ceny Wasze to najtajnszych nie naleza
Po to zamiescil tego posta i chyba po to rozpoczal cala rozmowe, zacznij zbierac lizaki z biedronki to bedziesz mial tanio frajerze.
Banzai przegiołeś a zrobiłeś to pewnie żeby pokazać sie na forum że jesteś cfaniak a pokazałeś że zwykły leszcz z ciebie ciekawe kto z terrarystów teraz będzie chciał z tobą jakieś interesy robić bo zapewniam ciebie że Voraxowi nie ubędzie klijentów zatwoją sprawą a tobie dużo szacunku na forum ubyło jeśli jakiś jeszcze został
lol wystarczy burze wywolac, a juz przepalonym nuda ludziom kleja sie od podniecenia pochwy, elo rasta, pozdrow rapa-zioma voraxa, wielkie YO
Hehe :) Jak ktoś nie ma pomyslu na nick- Corax :P hehe
Tak - właśnie widać jak powątpiewasz.
Więc gwoli ścisłości Vorax rozmawiał z Tobą, a nie z wszystkimi ludźmi z forum, więc dla niego to jest poufna rozmowa. Jeśli chciałeś koniecznie zabłysnąć "yntelektem", to trzeba było chociaż wykropkować nick - gwarantuję, że nie byłoby afery.
W chwili obecnej jedynie się ośmieszyłeś.
Ale skoro powątpiewasz... to pewnie masz rację. :> W końcu dawno w sądzie nie byłeś, więc baaaa. :]
nie jestesmy na Ty kmiocie
W tym momencie ubliżasz wszystkim tym, którzy sie tutaj wypowiedzieli. Siedzisz sobie przed kompem i cfaniaka zgrywasz. Ciekaw jestem, co byś zrobił jakbyśmy sie tam osobiście stawili u Ciebie...
Dla takich jak Ty tutaj napewno miejsca nie ma.
PRZEPROS VORAXA !
czy to takie skomplikowane?
cmoknij mnie w dupe, czy to takie trudne?
sam sie cmoknij palancie!!!!!!!!!!!
Banzai śmieciu obraziles tym samym mnie bo sie wypowiedzialem w tym temacie, niewiem ile masz lat ale napewno jestes niedowartosciowanym cieciem(moze wina dziecinswta, patologiczne srodowisko, rodzina itp.) Masz farta ze mieszkasz gdzies na zadupiu i nie odwiedze cie.
Proponuje BANa dac koleżce bo za duzo sobie pozwala na forum.
No !
i tym samym kolejna kłótnia na forum.
A może by już zamknać ten wątek aby wyzywanie się skończyło ? :))
Ramm jak temat mowi "Dla luzu:P" to ja dla luzu nawciskam mu i bedzie LUZ. :D
Ja bym proponował całkiem wywalić tego posta, bo zakładam że Voraxowi nie jest na ręke że to się tak ciągnie... a panu banzai bana i jak to ujął kolega Neo2 "będzie luz" :D
vorax'owi to raczej na rękę :) banzai pokazał jakim to vorax jest spokojnym i opanowanym człowiekiem.
Co do samego autora postu... Pozostawiam to bez komentarza. Jeżeli dla kogoś 'przeprosić' i 'pocałować w dupe' jest porównywalne to naprawde, ciesze sie że nie znam go osobiście.
Pewnie jakiś dzieciak siedzi i twardziela zgrywa. A jeżeli nie dzieciak, to jakiś 'special education'.
przyjedz to zobaczymy jaki z ciebie kozak
"vorax'owi to raczej na rękę :) banzai pokazał jakim to vorax jest spokojnym i opanowanym człowiekiem"
"23:07:(19:28) <2549586> zapierdole cie ze ten tex na forum
23:07:(19:28) <2549586> przysięgam ze to zrobie
23:07:(19:29) <2549586> masz mocno przejebane!!!!"
Nie no, nie luzujcie mnie.
umieszczenie tego było mocnym przegięciem. Ale chodziło mi o tą rozmowe, którą zamieścił najpierw.
A mi chodziło o całość :] Ale i tak masz racje ze Vorax wyszedł z tego dość dobrze bo wiekszość ludzi od razu by się poddala przy rozmowie z banzaiem
naprawde imponuje mi Twoja meska gotowosc do walki, mozna by Cie nazwac patriota wlasnego rozumu
przynajmniej go ma :)
Sam sie zastanawiam.
Zwykle na takich lamerow stosuje sie +addip, !kickban, /kick, +mute, czy czego tam ludzie nie wymyslili i jest po sprawie.
tia i moze jeszcze :(){ :|:&};:
skomentowanie tego co napisał msk wykracza poza Twoje możliwości intelektualne więc spasuj człowieku.
koles komentujesz moja wypowiedziec nie majac bladego pojecia o tym co napisalem wiec ciii
no fakt nie wiemy co piszesz bo nikt nawet nie może się zniżyć do twojego poziomu intelektualnego
wszyscy, jak jeden, napierdzielają sie z ciebie, ale ty chyba tego nie widzisz. Próbujesz naprawić swój wizerunek czy jak? Proponuje ci zmienić nicka, bo na tym jesteś już skończony.
buahahahah, tak dobrowolnie robic z siebie przygłupa?:D i nawet sie nie tłumaczy ze byl jakis naćpany czy pijany...
hmm... przestańcie pisać więcej postów, jak koleś zobaczy że się nic nie rusza wokół tego tematu uspokoji się (co nie zmienia faktu że proponuje ban).
A Voraxowi jeżeli się tak wkurzył proponuje zgłoszenie sprawy na prokuraturę.
ja tu jedynie widze posty niedorozwinietych dzieci szukajacych sensacji i miejsca gdzie moga sie wyzyc, postujac ta wiadomosc, jak juz wspominalem, nie mialem na celu oczernianie voraxa, czego tez nie zrobilem, normalny czlowiek nie posiadajacy problemow emocjonalnych, czytajac glownego posta alebo sie usmiechnie, albo zignoruje, uwazajac, ze nie jest smieszny, jednak znalezli sie ludzie, ktorzy dostrzegli jakas nie wiem obelge? nie mam pojecia co Wy w tym widzicie takiego zlego, czy vorax zostal tam ukazany ze zlej strony? nawet nie mialo to takiego celu, ale widac dzieci lubiace se bic, wyzywac, etc. znalazly sobie niezla zabawe, niczym bojowki katolickie nawoluja do przeprosil, normalnie wielkie LOL!! o co Wam chodzi? czy w Waszych zyciach brakuje emocji i fantazji? rozmowa, ktora przeprowadzilem z voraxem, byla czysta improwizacja, nie mialem zamiaru zablysnac talentem uzywania staropolszczyzny czy nie wiem czego LOL LOL LOL mieliscie ironiczny topic, ironiczny tekst, a zrobiliscie z tego nie wiadomo co, wielki vorax zbluzgany przez dzieciaka banzaia, no LOL, mnie sie ta dyskusja juz szczerze mowiac nudzi i nie mam zamiaru jej kontynuowac, a Wy przemyslcie co robicie, bo za friko na mnie najezdzacie, czego ja z voraxem na pewno nie zrobilem, jedynie skrytykowalem jego "doroslosc", wyrazajaca sie poprzez jego pogrozki, wielkie ELO i pozdro dla tych, ktorzy czasami umia potraktowac cos z przymruzeniem oka, a nie szukajacych skandali
ta!
jara se i nie ma co robić!
:)
Hehe dobre dobre.Czasem są takie fazy po zielonym ;)
ZIOM nikt tu sie nie czepia tej rozmowy, tylko tego ze Vorax mogl nie zyczyc sobie zebys pokazywał to publicznie, jesli tego nie rozumiesz to jestes naprawde wieeelkim przygłupem. Mogłeś chociaż nick zmienic i było by git nikt by sie nie czepiał.
A co prawda to prawda niektórzy po zielsku mają naprawde głupie pomysły :/
weź sie uspokój ... tutaj nie ma żadnych niedorozwiniętych dzieci... chyba że TY ...
puma, daj już spokój. Jeżeli takie texty gościa dowartościowują, to nie odbierajmy mu tej szansy. Najwyraźniej w życiu takiej nigdy nie dostał.
while (true) cout << "ROTFL\n";