-
Re: 12.02.05 spotkanie: Katowice (dużo zdjęć)
Chłopaki ! spokojnie... :)
To spotkanie miało charakter terrarystyczny, przy piwku co prawda, ale czy to ważne ? na takich spotkaniach liczy sie dobra zabawa.
Kloc, jeżeli Ci się nie podoba - nie czytaj. proste & logiczne. Zawsze musi znalezc się osoba która ma jakies "ale".
Ja bawiłem się świetnie na tym spotkaniu w towarzystwie osob które naprawde bardzo lubie. Pozdrawiam !
-
Ja również bardzo dobrze się tam bawiłem.
Zaśmiecamy Forum takim postem? A posty ze zdjęciami z giełdy i z imprezy w Tawernie to co? Tam też cała masa ludzi pije, rozmawia o terrarystye i świetnie się bawi. Jak Ci to nie pasuje to nie wypowiadaj się i swoje uwagi zostaw dla siebie.
-
Hehhhehe widzisz Diabol.I tak kilka fajnych fotek zamieniło się w kłótnie :)
Kloc i Peter_frostax - za tydzień nasze fotki z Wrocławia
hahhhahahah!
-
Peter_frostax i Kloc nie chcecie nie oglądajcie !!!!! nikt was nie zmusza a pozatym Ludki źle zrozumieliście Obcego on jest z nami nie przeciwko nam nie zrozumieliście jego aluzji LOL i nie najeżdżajcie na niego. A ty kloc i peter jak lubicie spotkania różańcowe przy których słuchacie swego kultowego radia Maryja no to fajnie macie i pewnie kupicie sobie po Kubusiu i gadacie o terrarystyce. Pierwsze lepsze spotkanie w Katosach albo w Krakowie wygląda podobnie i NIKT (1 wyjątek Rammstein) nie wyszedł z tamtąd pijany jak 1 piwo sie wypije to sie już wielkim alkocholikiem jest no nie NIEMAM PYTAŃ !!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (13-02-05 23:20)
-
Tu nie chodzi o to ze ktos tam nawte pil tylko o to ze wrzucane sa te fotki i tworzy sie dyskusja o tym kto ile wypil i jacy to fajni jestesmy bo pilismy piwo a nie kubusia
tu ccytat " Morda, my najwięcej wypilismy, no nie ? :P " itd
Tak jakby bylo sie czym chwalic . Mowcie co chcecie ale dla mnie to jest prostactwo . Nie karze wam sluchac radia maryja tylko zachowywac sie w miare kulturalnie przynajmniej w miejscach publicznych . A jesli macie zamiar robic bydło to nie nazywajcie sie "środowiskiem terrarystycznym " bo to jest żałosne
-
ehh, dzieci... 99% spotkan terrarystycznych jest przy piwie... po gieldzie, w trakcie gieldy, poza gieldami, praktycznie kazde. a zamiecilem je tu, aby pokazac, ze takie spotkania sa jednymi z lepszych. nie da sie ukryc ze nawiazuje sie nowe znajomosci. jeszcze rok temu nie znalem wiekszosci z tych ludzi, ktorzy sa na tych zdjeciach. a teraz? teraz robi sie z tego naprawde zbita ekipa ;]
zapraszamy was na nastepny raz, w knajpie tej sprzedaja tez cole ;]
-
Wiecie co wam powiem skończmy już temat bo jak będziemy tak dyskutować to to i tak zaprowadzi nas do nikąd każdy z nas ma troche racji
-
A zresztą spotkanie terrarystów w postaci kółka różańcowego było by na miejscu bo jeżeli stare babcie dają tyle na tace to gdyby nagrać spotkanie kamerą (wiecie o co chodzi rozmowy bez przekleństw oddani w hipnotyzujące rytmy radia maryja) i jakby to pokazać gorliwym katoliczkom to może dofinansowały by Polskich terrarystów i terrarystki :)
-
Dobra, ładne zwierzęta! Planujesz je rozmożyć i w jakiej by były cenie?
P.S. Jak komuś się nie podoba mój żart to przepraszam.
P.S. Kim jest TAJEMNICZA NIEZNAJOMA, bo wygląda nawet ładnie...?
-
spider13 wspaniala mowa - to sa cale Twoje dotychczasowe zyciowe przemyslenia ?? skoncentruj sie prosze na opiece Dudusia a nie na wypisywaniu takich glupot
-
Spider13 użekła mnie twoja historia.
-
Myślałem że terraryści to drechole chodzący na siłownie i ubierający dresy , a tu taka miła niespodzianka :P Najbardziej mnie zdjęcie mordy zadziwiło... Myślałem że słucha jakiegoś hip klopa czy co...;P A po włosach widać że ma chłopak gust muzyczny :D
-
masz cos do dresów ? poznałem ostatnio kilku dresów i musze powiedzieć ze to bardzo spoko ludzie;] , i napewno poznali by ironie w moim poscie. A co masz do siłowni? chyba lepiej jak dres siedzi na siłowni niz jakieś "metal" siedzi przed kompem cały dzień albo ogląda telewizor.
-
Obcy co Ty masz do metali przed komapem ? :P
Zresztą większość osób które tam była słucha metalu.
Jak będzie spotkanie w Młoszowej po maturze Jaxtera to zalatwimy troche roznej muzyczki.
-
ja nic niemam sam słucham takiej muzyki
-
Z jednej strony zgodzę się z klocem, te zdjęcia nie powinny być w tym miejscu jest przecież dział "Imprezy, spotkania terrarystów", były tam foty z różnych zlotów, targów, giełd i jak już to moderatorzy powinni temat przenieść, usuwać nie trzeba bo fajne fotki :) Zawsze warto chociaż częściowo wiedzieć kto jest po drugiej stronie :P
-
Eh postaram sie następnym razem być :)
-
Buhahahaha ale sie podpalili. Pewnie sami by sobie browarka w milym towarzysrwie walneli a nie moga:P Nie mowiac juz o dorwaniu tej lali, tajemniczej nieznajomej:)
Olejcie frustratów:)
-
Nazar mistrzu zgadzam sie z Tobą całkowicie :D:D:D Szkoda że Cie nie było :P:P :/
-
Ale sie czepiacie.....
Zdjęcia są super i byle kto(np, ja, kloc itp.) nie moglibyśmy się tam dostać ale sam bym chciał posiedzieć w takim fajnym gronie i pogadać o terrarystyce, a taki "terrarystyczny plankton" niepotrzebnie sie tu odezwał i krytykuje tych, którzy naprawdę wiedzą co piszą i wielu ludziom pomogli....
-
brevis moze i ty jestes byle kim ale ja mam o sobie wyzsze mniemanie , mimo iz nie udzielam sie wiele na forum to mam duze doswiadczenie ,nie chce nikogo tu obrazac ale osoby na tych fotkach to dzieci ,ktore byc moze są twoim autorytetem ale nie moim .
Pozdrawiam cie terrarystyczny planktonie
-
NO to jak masz doswiadczenie to napisz cos konkretnego a nie jakies bzdety. Zamiast tu siedziec i czekac az ktores z " dzieci" odpisze Ci na twojego posta proponuje przejzec dzialy i napisac cos ciekawego, skoro tryskasz doswiadczeniem.
A jak Ci sie nie podoba to see you.
Jak jestes taki dorosly to po co wdajesz sie w dyskusje kloceczku:P:P ( to nick od kupy) ???:P
-
1.Nie muszę się z nikim dzielić swoją wiedzą a bzdety to raczej wy umieszczacie na dziale "Zdjecia zwierzat"
2. Rzeczywiscie niepotrzebnie wdałem się w dyskusję z gowniarzami .
3. Te wasze "lale" na tej popijawie to maszkary ,takze nie wiem kto tu jest frustratem . Ale jak sie tyle wypije to wzrok sie pogarsza :) Tyle ze juz na trzezwo dalej sie nimi zachwycacie .... No tak :jedni wolą pomarańcze a inni jak im nogi śmierdzą
Darujcie juz sobie osobiste reprymendy bo za ciency jestescie ...
-
Kloc wiesz co idź lepiej zrób kloca może umysł Ci sie rozjaśni i zmądrzejesz daj tu swoją fote to sie pośmiejemy my przynajmniej mieliśmy odwage pokazać jak wyglądamy nie jesteśmy waflami krytykującymi wszystko i siedzącymi w domu a co do Lasek to zależy od gustu (a gust jak du... każdy ma swoją i na taki temat sie nie dyskutuje) I ty wielka starszyzna 24 lata a wcale nie jesteś lepszym gówniarzem od NAS nara GANGSTA
-
Re: Katowice we Wrocławiu:)
do zobaczenia 19.02 we wroc, pokazemy jak sie bawi wrocek:))
-
NOok moze nie bo jeszcze was kloc ochrzani:P
-
ale jazda!!!!!!
a pomyśleć żę to wszystko znowu moja wina...heheheehheheee
sorki azmo ale wziąłeś tą zapalniczke zanim zdążyłem wyregulować zpowrotem....ale gdyby nie to ..... nie było by tak zabawnie.... hmm....pozdrawiam prawie wszystkich :)
-
Jednak moderatorzy przyznali rację i przenieśli temat w prawidłowe miejsce :) Już się nie czepiam, życzę przyjemnie spędzonego czasu wrocławiakom (czy -anom nie wiem :P) na kolejnym zlocie, a jak fotki wrzucicie od razu tutaj to pewnie nikt sie nie przyczepi...
-
No ja tesz wszystko pozdrawima ktorzy byli na spotkaniu
Zyjcie w pokoju z natura <lol>
-
ja teś wśistko pozdrawima
-
"3. Te wasze "lale" na tej popijawie to maszkary ,takze nie wiem kto tu jest frustratem . Ale jak sie tyle wypije to wzrok sie pogarsza Tyle ze juz na trzezwo dalej sie nimi zachwycacie .... No tak :jedni wolą pomarańcze a inni jak im nogi śmierdzą"
Te, dorosły Klocuś, tak jak mowil Mantis, pokaz nam tutaj swoje zdjecie, najlepiej ze swoja 'piekna' (zakladamy ze taka byla, jest lub bedzie w twoim zyciu). naprawde chce zobaczyc, bo skoro tak krytykujesz dziewczyny obecne na tym spotkaniu, to twoja musi byc ideałem.
Nie chce sie klucic, ale to mi akurat spokoju zbytnio nie daje, bo chyba po raz pierwszy zobacze kwintesencje piękna płci żenskiej, zakladajac ze 'kolega' Klocek zaprezentuje nam swoją partnerkę, obecną najlepiej lub byłą.
-
Kloc, ja w imieniu moim i reszty koleżanek ......... Dziekujemy serdecznie za opinie :] chodz nikt nie prosił bys nas tak mile osenił. Jeszcze raz dzieki :]
-
nie przejmujcie sie klockiem ;]
-
alesh obcy... kto powiedzial ze sie przejmujemy, ja chce tylko zobaczyc ideał kobiety. Mam nadzieje ze Klocuś wstawi/wysle zdjecie, albo chociaz odpowie.
-
-
a może klocek to miriam ? <-P
-
Proszę bardzo .Wrzucam w załączniku fotkę mojej dziewczyny. Niestety nie wiem czy by sobię życzyła abym umieszczal tu jej zdjecia i dlatego daje tylko profil w okularach ,ale i tak troszkę widac:)
Wiem ,że zaraz posypią się tutaj złe opinie wrogo nastawionych mi osób :) a moze stac kogos na obiektywne spojrzenie na sytuacje ?
Tym postem chcialbym zakonczyc ten dialog . Dajcie sobie juz spokój i bawcie się w swoim kręgu
-
Daria i nie bylo moim celem urażenie kogokolwiek , po prostu zripostowalem wypowiedz na temat tego ze czegos tutaj zazdroszczę , byc moze zbyt ostro . Je suis desolee
-
To najpierw pytaj sie o zgodę a potem rozpowszechniaj czyjeś fotografie.
-
spokojnie :) Mam czesc praw autorskich do tych fotografii bo sam je robilem . Zresztą juz wie ,ze ta fotka tu jest .