Kupiłem dużo, sprzedałem dużo i było zajeb*****.
Wersja do druku
Kupiłem dużo, sprzedałem dużo i było zajeb*****.
o własnie przypomniało mi się, teraz po giełdzie to DIABOLO pewnie pranie robi :D
ale to niech on moze już opowie :]
mnie niestety nie było, dużo zajęć w szkole :/ Następnym razem pewnei pojawie się jako odwiedzający a na wakacyjnej pewnie będę miał już cos dla odwiedzających :)
wolanga - ja byłem po 12. Krabiszon był tylko jeden :) moze nie zwróciłaś uwagi bo siedział w muszli. Achatiny też były - 4 spore sztuki za 12zł (za 4).
ok. kupilem se B.albopilosuma i niewiem czy to chlop czy baba ,a venator sprzedawal
agamki a jakie lagodne
Bylo fajnie :D kupiłem:
Dorosła parke rosei
haplopelme albostriatum
crawshayia
irminke
metallice
xyla gideona
lamparta
imperatora
Jestem zadowolony :)
A ja mam 2 piekne samiczki geka lamparciego high yellow :] bardzo fajne sa, dopiero co je do terra wpuscilem, pochodzily troche i zaczely sie za zarciem rozgladac doslownie po 15 min, od wlozenia. Wsadzilem im swierszcze i od razu im sie galy powiekszyly :D (swierszczy juz nie ma )
No tak, było cuuudownie
Kupiłam sobie :
Regiusa (samice) od pana Grzegorza Lisika za 200 zł.
kostke kokosową dla niego :P
4 myszki
3 rózne rosiczki
dostałam również (od kolegi Mido) Gekona domowego bez jednej nóżki :>
Co do DIABOLO
to jeszcze nie robi prania ;)
chyba jeszcze nawet nie mysla by wrócic z Tawerny :D
Podobną niespodzianke miał też Juraviel z moim wężem <lol>
.........................Polubili sie :P
w ogóle fajnie dzisiaj było, już nie moge się doczekać na fotki :]
dobra obejrze TV i ide spać bo w końcu musiałem wstać dzisiaj o 5:00 żeby wydać całą swoją kase :]
Hehe wężyki ładne niespodzianki porobiły :] Daria pozdrów Regiuska. Mam bliżej niezidentyfikowane gekony ale co tam :p jak ktos cos ma o płaskoogonowych niech pisze. Byle do następnej giełdy panie i panowie....
wrazenia jak zawsze
nie do opisania ;)
bylo zaje....
Ja tez jestem zadowolony, kupilem:
Samice Nhandu
Irminke L4
6 parachybanek L2
i troche pierdół do terra
ja nic nie kupiłem.....
jedeyne co mi sie nie podobalo to te pieczatki trudnozmywalne... tymbardziej jak sie nie jest u siebie w domu...
Yeter płaskoogonowe o ile się nie myle to to samo co tajskie domowe a opis ich jest na stronie :)
ja kupiłem CHROMATOPELMA CYANEOPUBESCENS wylinka 6 za 85 zeta
i PSALMOPOEUS CAMBRIDGEI wylinka 9 100% samica za 55 zeta oba ptaszniki od moriska no i dostałem gratis szarańcze
na następnej giełdzie kupię coś więcej:) teraz trzeba zbierać kase:)
daję tez zdjęcia moich nowych spiderów:)
a tu zdjęcie chromki L6
a tu PSALMOPOEUS CAMBRIDGEI wylinka 9 100% samica
Bylo sympatycznie,ale lekko bylismy zmeczeni po imprezie integracyjnej,ktora byla w sobote:)
Kupilem : Ceratogyrus bechuanicus L7 ,Brachypelma auratum L4, Brachypelma emilia L2, Cyclosternum schmardae L2 i bigos:))
AGAM dzieki za potwierdzenie bo właśnie na to wpadłem po dokładniejszym przestudiowaniu opisu tajskiego. Zmylilo mnie to ze byly obok siebie dwa pudelka i rozne podpisy: Tajski domowy i płaskogonowy ale teraz mam raczej pewnosc.
mam nadzieję że tera widac załącznik
być mzoe że tajski domowy to C.craspedotus a płaskoogonowy to C.platyurus - sam nie wiem czym się różnią, ale napewno nie hodowlą :)
Ja byłem tu pierwszy raz i było super!
Kupiłem sobie:
piękną samiczkę Haplopelma lividum L9/L10 150 zł u Tomka G
Pterinochilus chordatus L5 za 35 zł
świerszcze
myszki
Chętnie pojadę znów!
Płaskoogonowy to hemidactylus frenatus lub brooki... Ja kupiłem 3 frenatusy;)
Było fajnie, ale zdecydowanie zamało miejsca jest na każdej giełdzie, a dzisiaj wyjątkowo z powodu braku drugiej sali. Kupiłem Scolopendra subspinipes sp. Malasia i świerszcze :D ( które już jajka znoszą :D)
hejka były jakieś żółwie ???
A ja nic nie kupilem ale warto bylo pojechac.Byly piekne boaski.3 naprawde duze.pozatym 2 sliczne tygryski albino...eh az chcialo sie kupic.pozatym porobilem ok 50zdjec.postaram sie umiescic.nie zaluje ze sie wybralem
Dobrze dobrze:P dzisiaj popołudniu zamieszcze zdjęcia :PP
nic ciekawego niebyło
Tlumy :)
Ledwo mozna bylo sie dopchac do stoisk.
Kupilem dorosla samice gekona lamparciego za 150.
Piotrek
a ja zaspalem na Giełde.... jak wstale i zobaczylem godzien 13:21 to myslalem ze sie poplacze :)
Trafiłam :] i wróciłam do domu ze zbożóweczką (+ osprzęt). Święta będą wyjatkowo ubogie, ale maluch będzie miał mnóstwo frajdy w terrarium!
W domu oszaleli na jego punkcie. Co 2h mam telefon do pracy z raportem bieżącym monitoringu wszelkich ruchów w terrarium. I jak ich nie kochać?
mim zdaniem ta statnia we wrzesni byla lapsza byl wiecej sprzedajacaych
Kupiłem:
5 kostek włokna
2 paczki świerszczy
samice murinusa
samice vagansa zapłodnioną
samice blondi
samice fasciatum
samice platyommy
herculesy dwa
i moze cos jeszcze. No i sporo sprzedalem:)
o właśnie ja tez kupiłem 5 paczek włokna, było taniej niż jak byłem na ostatniej giełdzie, wtedy kosztowała paczka aaaaaaż 6zł :P
he byłem pierwszy raz ale było ekstra kupiłem regiusa za 200zł samiec ok 70płyte korkowom
rośliny kryjówke kokos piidełka fauna-boxa korzenie
jak macie jakieś zdjęcia to dajcie na forum a jak będzie ktoś tak miły i wyśle na zeusand1@op.pl to będzie cudownie dzięki
Tsaaa... A Klocek (boas dla niewtajemniczonych :P) wlasnie zapoznaje sie z nowa wspollokatorka :]
gielda wypas, troche kupilem fajnych pajaczkow ... :D
NIE LICZY SIE ILE BYŁO WYSTAWCOW, LICZY SIE CO BYŁO SPRZEDAWANE I ZA ILE :))
Firia imie dla boasa super :] adekwatne bym powiedzial.
Yeter:P ten super boa posikał diabola :P:P:P