to to rozumiem.... jeszcze sie zmówimy ;-)
Wersja do druku
to to rozumiem.... jeszcze sie zmówimy ;-)
bierzmy aliskę na bank!!! pogadam z nią o tym
Dabyl nie mówiłem o tej aLiCe :]]]
Mantis - to proste, wsiadasz w autobus linii 315 jedziesz 2/3 przystanki i jestes u mnie :P:P
WOW normalnie bedzie fajnie czuje:D :D :D
to tez moze wpadne, bo teraz juz siedze w chrzanowie caly czas
a gdzie bedzie odbywac sie to spotkanie??
W wynajętym barze kolegi, miłosnika pajaków, a pozniej u mnie w domu :)Cytat:
a gdzie bedzie odbywac sie to spotkanie??
Browarki, jadło, grill, Alice ( :>:> ) wszystko na miejscu dla braci terrarystow, a $$ to wiadomo ;] :>
W razie czego, mozliwy nocleg za free :)
Spotkanie 11.VII o 9:00 na dworcu PKP w Trzebini jak wspominałem =))
hehe z noclegiem niema problemu bo do domu to nawet z tzrbini moge sie doczolgac bo blisko mam ;)
jak niepojade nigdzie na wakacje to napewno wpadne w takim razie
Ty i ta Alice :D:D
zapowiada sie naprawde interesujace spotkanie :>
widze ze poznam pare nowych osob ;)
najebiemy sie terrarystycznie :D:D:D i nocleg moze sie przydac ;)
Diabolo skontaktujcie sie jeszce z Rufim czy przyjedzie oki
TA Alice deklarowała ze będzie ale...no wiesz...chyba t. blondi pojdzie $$$ :> to wszystko dla uatrakcyjnienia tego spotkania ;]
Tia...juz to widze - pewnie znowu w ostatniej chwili pojedziecie ostatnim pociagiem, jak kiedys :>:>:> a ja bede musial zmagac sie ze wiatrami ( czyt. sztormem :D )Cytat:
i nocleg moze sie przydac ;)
Artur szkoda blondi. Wejdź na gg jak możesz
Szkoda ?
moze i fakt ale chce aby wiekszosc wspominala to spotkanie dluuugi czas. :)
Nie moge wejsc na gg, zaraz jade IIgi raz do szpitala - jak sie uda pozbedziecie sie mnie na kilka dni - cieszycie sie ? ;]]]
Cymbale czemu nie wejdziesz na gg (chciałem sie o coś zapytać) i po kiego diabła jedziesz do szpitala ????
po co do szpitala?
MAM JEDNO PYTANIE.CZY TO SPOTKANIE W TRZEBINI BEDZIE SPOTKANIEM TERRARYSTOW W CELACH TOWARZYSKICH CZY TEZ BEDZIE TAKA MALA GIELDA.
LAK BEDE MIAL SIE Z KIM ZABRAC POCIAGIEM TO DOJADE:)
POZDRAWIAM MARCIN
w celach towarzyskich... chyba ze ktos bedzie mial cos na sprzedaz to niech walnie tu oferte... moze ktos cos kupi
a buuuu
co jest Double?
Tak, to spotkanie będzie na gruncie towarzyskim. :)
o qurna.ja juz to widze.30 nawalonych ludzi idacych ulica,jedzacych grilla.;D;D;D
ja bede na 100%.juz sie nie moge doczekac ;D
Witam.
Jeśli się tym razem nie zjawię, to proszę o oficjalne skreślenie mnie z listy terrarystów. Normalnie dam sobie spokój i zacznę się udzielać na antenie jakiejś natchnionej religijnie stacji radiowej..
trzymam Cie za słowo werni, nareszcie do mnie wpadniesz :P:P
Siema ! Jesli nic nam nie wypadnie i jesli mozemy to moze wpadniemy razem z Tonym :D Ramm tylko bedziemy musieli sie dogadac co i jak na gg :P 4694309
Pozdrawiam :)
werni, teraz juz musimy wypic razem
Jak tylko gdzieś w tym czasie nie wyjade to będę oczywiście :))) Przynajmniej się postaram
super:)
laczcie sie terrarysci ;P
wpadłbym do trzebini...... ale pewnie polowa z was jak mnie zobaczy to sie na mnie rzuci ;)
Tak, ja tez przyjade specjalnie 300 km, aby sie na ciebie rzucic, Kromms, i cie zywcem rozszarpac, a potem zlozyc w ofierze Szatanowi na rozstaju drog przy pelni ksiezyca :/ Dajcie juz spokoj tym niedorzecznym pierdolom, bo przez was odechciewa mi sie wchodzic na neta :/
:P:P
Rammstein zapraszasz ludzi a jeszcze lokalu zesmy nie zorganizowali....
gdzie my ich pomieścimy....
heh jak wpadniesz to obgadamy
Jak będzie ciepło to u mnie możńa spać pod namiotem spox :) A do Trzebini mam bliziutko :) ja mam namiot w który można ucisnąć 3 osoby a jak ktoś chce to mzoe sobie swój przywieźć :) Oczywisćie za darmo :)
Tinyger załątwi lokal - awaryjnie :]]]
Szkoda że Awi nie będzie :(:(:(:( ;((( :]]
A co Ramm, chcialbys zobaczyc, jak skladam ofiare? :P
Nie mam pojecia, co bede robila za tydzien, a co dopiero 11 lipca... No nie, za tydzien wiem, bez przesady... Ale ta daleko to ja nie wybiegam w przyszlosc. Poza ty rzeczywiscie, na samo piwo jechac tak daleko, to chyba nie pojade... :(
No nie tylko ofiare :>:>
Ale jakoś dłuzej porozmawiać...na giełdzie zbytnio czasu nie było :(
I napewno nie będzie samego piwa :]
Pozdrawiam !
W końcu nie samym piwem terrarysta żyje. :]
no nie jescze jakas zagrycha ;D
i spirytus do czyszczenia silników odrzutowych :-P
hahaha :D
bedziesz czyścic swój slinik ? :D:D:D
Kurka, ten 11 juz sybciej moglby nadejsc...Mysza wreszcie zawitalby do Trzebini :>>>>>