-
Re: no i po gieldzie w Legnicy 13.03.2004
a mi się bardzo podobało i jeszcze ta lokalizacja poprostu boska jedyne 20 km od domu i 100m od szkoły :P, co do zwierzaków to nie było tak najgorzej :), kupiłem prawie wszystko to co chciałem :], oprócz szyszkowca bo tych niestety nie było :(, we wrześniu napenwo będize więcej sprzedawców będę ja i Lau :P, no i Lauowi też się podobało i podpisuje się razem ze mną :)
-
Apropo tego geka to siedzialem niedaleko i tam mu siem przypatrywałem i powiem ze on w dobruch warunkach to napewno niebył chowany po 1 ten toke byl mało ruchliwy i z deka niedozywiony:/ po 2 to niewidzialem jeszcze toke oswojonego po 3 z tymi 3 dniami to raczej nieten tego :)to na tyle z mojej strony:)
-
podobno ten gek jak cie 2-3 razy poliże po ręce bedzie oznaczać ze go oswoiłes hahahah koles doslownie byl niezly.
-
no koles niezly bajkopisarz
jak stałem chwile koło niego to sciemniał kogoś ze ma tego ptasznika ktorego sprzedawal od miesiaca i juz 3 wylinki przez ten czas przeszedł :)
-
to wrzuc na jakis ftp i podaj linka :)
-
zdjecia beda na dniach na stronce metalla :), trzeba ocenzurowac kilka :DD
-
nie giełda była super nic dodać nic ująć
-
no fakt trzeba ocenzurowac :)
-
No ja dopiero teraz pisze:P Giełda byla maława paru sprzedawców troszke ludu z Legnicy sie czasem zeszło ale ogólnie spoko było:) przywiozłem co miałem przywieźc i happy:-P
-
czy w ogóle ktoś wie, jak ten od gekona się nazywa? :>
Fryzjer, litosci, nie wkladaj tego zdjecia gdzie wygladam jakbym pchala taczke!!! :P
-
Double niedosc ze udalo mi sie tylko na 1 zdjeciu ciebie upolowac to jeszcze nie mam go ujawnic :). Hehehe
-
ej, a gdzie bedziesz ujawnial te zdjecia?? :)
-
rdza zależy które :). niektóre wcale nie wyszły odemnie.
-
mam nadzieje ze nie będzie zadnej mojej fotki ]:->
Fryz - mam nadzieje ze usunales ? :>
-
nie nie twoją bedzie można ładnie ustawić na tapete do windowsa :)
-
ha ha ha :>
no co Ty ? :> chyba dzieci straszyc :P
Fryz - prosze Cie zapomnij o tej fotce :> wykasuj ja :P
-
jedyne wykasowane to tam gdzie ja jestem :D
-
skoro tak, to wykasuj jeszcze tą gdzie ja jestem :>
a jak nie to nasle na Ciebie platnego zabojce :>
-
Osobiscie mowiac. Bylem na gieldzie ale prawie nikogo nie zdazylem poznac... liczylem na spotkanie przy piwie po gieldzie, ale skonczylo sie ... tak jak sie skonczylo. Ale jestem zadowolony z samego faktu ze cos takiego sie odbylo i uwazam ze teksty typu "bylo zenujaco i ze organizacja kolejnej gieldy w Legnicy jest pomylka" sa dla mnie glupawe. Gielda zostala zorganizowana glownie pod ludzi. Mozna bylo kupic zwierzaka spotkac sie porozmawiac i to bylo najwazniejsze. A jesli beda kolejne gieldy w Legnicy (na co bardzo licze) to napewno z czasem i kazda kolejna gielda asortyment bedzie coraz wiekszy. Ale liczy sie fakt. ODBYLO SIE. BYLEM TAM. CIESZYLEM SIE. Mam nadzieje, ze jednak wiekszosc ludzi tak mysli :)
-
I w tym temacie tez ubolewam.... Wezyki... :(
-
dobrze godo...vodki mu polac :)
na nastepnej gieldzie w Legnicy bede na 99%
chociaz bylem tam tylko ok.20-30min to i tak jestem zadowolony. zobaczylem kilka mordek z forum :), kupilem pajaka, ktorego chcialem kupic...tylko ten brak piwa ;> ech. ale jak to mowia: zycie nie sklada sie z samych przyjemnosci.
-
Nie mozna na wszystko narzekac, przeciez od czegos trzeba zaczac... Najwiecej zwykle narzekaja ci, ktorzy nic nie robia i chca, aby sie wszystko zrobilo samo...
Ja jestem zadowolona, poznalam kilka osob osobiscie ;). Podobalo sie i mnie, i Armalowi, i jezeli bedzie nastepna taka gieldka w Legnicy, to przyjedziemy z mila checia. Nawet jezeli bedzie tyle samo wystawcow ;).
Dziekuje organizatorom, ze im sie w ogole chcialo za to wszystko wziac i zorganizowac.
Pozdrawiam.
-
Fryzjer Twoja fotka tez bedzie :) akurat mam wszystkie dotki z Twojego aparatu te co mi dales i tez jestes na jednej. A fotki beda zamieszczone na stronie ktora stworze juz niedlugo :). Fajnie wyszliscie wszyscy :) Double Ty rowniez :)
-
metall wrrrrrr mojej nie ma być, cala reszta moze byc byle nie ja :D.
-
nie ma wyjatkow Fryz :) btw. fajna masz klawiature :)
-
jakos nie umiem sie doczekac tych zdjec
-
ok wsadzajcie swoje fotki byle nie mojej :P a zwłaszcza z tym karaczanem :]
-
Gacek ta z karaczanem jest fajna :) Moja ciocia zareagowala "oooo fuuuuuuuu"
-
no wlasnie :]
dobrze ze Lau nie bylo w poblizu i nie slyszal co mowilem o "blizniakach" :>
Metall - tak po starej znajomosci :> mam prosbe: usun moja fotke, ok ? :D:D
-
Aa to może mi powiesz co mówiłeś ? ;] pewnie coś na temat moich kochanych ślimaczków albo karaczanów ( nie karaluchów)
Ps. Metall nie usuwaj jego fotki nie zasłużył na to ;]
-
Cytat:
Aa to może mi powiesz co mówiłeś ? ;]
ja ? no wiesz...przeciez ja nic nie mowilem :> takie tam ;)
Cytat:
Ps. Metall nie usuwaj jego fotki nie zasłużył na to ;]
zrobimy to tak jak sie robi w demokratycznym kraju ? - lapoweczka ? yyy....chcialem powiedziec, pomoc finansowa na rozwoj stronki :P :> albo pare browarkow ? :>
-
:) pomoc finansowa sie przyda :)
-
]:-> to usun moja fotke :>
-
musze napisac do super wizjera TVN że metall łapówki bierze :D
-
ramm jak cos to ja tez mam wszystkie zdjecia i 50 mb serwer do dyspozycjii ;]
-
hehe :] :P
ehhh...ale i tak najlepszy moment uwieczniony na fotkach to odwieczna tajemnica Gacka i daid...pt.: daid molestuje Gacka :>
wiec cicho siedz :>
-
-
Dobrze że ja z MinuS-em się zmyliśmy :P i nam fotek nie zrobili
-
To może i ja nastukam pare refleksji. Ogólnie mi sie podobało,jednak rzeczywiście spodziewałem sie troche wiecej wystawców.Ale i tak było nieźle.Tak jak niektórzy twierdzą najważniejsza jest możliwość spotkania sie w realu. Ja na giełdze spełniłem swoje terrarystczne marzenie:Kumaki dalekowchodnie(dzięki Double).
Najlepsza była reakcja moich rodziców.Na poczatku gdy weszliśmy do sali stwierdzili
że mnie zostawiaja i ida na spacer.Potem wrócili i powoli przyzwyczajali siędo widoku tych wszystkich cudenek. Najlepsza była moja Mama trzymająca w rękach pudełko z dorosłym skorpionem cesarskim mówiąca :No bardzo ładny. Szczerze mówiac tego sie nie spodziewałem. Poszanowania dla stoiska przy drzwiach(ci co mieli szarańcze fioletową)Zaimponowali mi fachowością i cierpliwoscią w odpowiadaniu na pytania. Równiez troche mało było ludzi z zewnatrz, zastanawiam sie czy to nie skutek pory dnia.. tą refleksje zakończe dwoma myślami:KROPLA DRĄŻY SKAŁĘ i DO ZOBACZENIA W PRZYSZŁOŚCI.