kurde zaraz sie rozpłacze jak dziecko że nie mogłem tam być
pytanie do organizatora, jest planowana kolejna giełda, np za miesiąc??
Wersja do druku
kurde zaraz sie rozpłacze jak dziecko że nie mogłem tam być
pytanie do organizatora, jest planowana kolejna giełda, np za miesiąc??
wooooooooooooooow... BARDZO ŁADNE FOTKI!!! szczegulnie pierwsza i ostatnia.. ;] widać mistrzowska reke...
pozdrawiam
...obciąć włosy i nikomu nie powiedzieć...no no nie ładnie...:P
następna giełda w kwietniu!
Sorki, ze tylko 3 foty ale mialem problemy z netem. teraz jestem w szkole. :) Potem mam nadzieje dam reszte. :)
Haha. Super ze sie tam spotkalismy! :) Fotki wysle, jak mi net bedzie dzialal poprawnie. :| Jaki masz adres @?? :)
Podobno raz na kwartał czyli co 4 miesiace.. :)
Celtic to bylo o fotach pulsara :P hyhyhyh juz sie tak nie usmiechaj.. ale i tak robisz lepsze foty od brata co pol sufitu lapie na focie [hahaha]
mnie tez sie podobało na gieldzie:) i o ile sie nie myle to poznalam tylko Ciebie trials.. straszne zamieszanie.. :)
Dalsza czesc fotek. :) :P
5 fotka. :)
Ale ja nie czytalem nawet tych odpowiedzi tylko dalej pisalem z wczoraj. <hahaha> :) :P Ale i tak wiem, ze fotki boskie <hahaha> :P
no co? bardzo lubie sufity! wszyscy lubia sufity!
P.S. to ja robilem te zdjecia :D
na srodku 5. zdjecia vorax sie pokazal :)
ja beznadziejnie robie zdjecia, a moj brat beznadziejnie daje linki (bo nie dzialaja!:D) dopiero ja mu powiedzialem, ze mozna zamiescic w zalaczniku :D
acha wiec to byl vorax [hahaha] bartek :P hehs ja lubie sufity ale nie na wszystkich zdjeciach zwlaszcza nie na tych co sufitu ma nei byc :P [lol]
rada: next tajm robcie wszystko wspolnie :P
a komu tak drzala reka przy fotach? :P
OOO widze mojego szanownego partnera lukającego kolo faceta w ciemnoczerownej kurtce! :) a gdzie ja, gdzie ja? dawac mnie! :D more photos!!
arturowi! :) jesli chodzi o to zamazane, to chcial zrobic zdjecie, jush nacisnal guzik, ale facet mu sie wladowal. Musial szybko przemiescic sie z aparatem i tak wyszlo;]
fuckt! ;] pisałem 2 PULSAR ale i tak Artur... dajesz rade ;) zdjęcia boskie.. :D
hehehe
no i najwazniejsze ze sa w ogole..
jakbym ja miał aparat....
..ale nie mam (-:
pzdr