jupi, ja tez bede (udalo mi sie namowic ojca)
Wersja do druku
jupi, ja tez bede (udalo mi sie namowic ojca)
Witam,
ja też się tam pojawię. Niestety przyjadę dopiero 14.12. Ale już się nie mogę doczekać.
Buuuuuzi :*
oczywiście że bendą bezkręgowce!! będzie także spszęt do terrari, pokarmy,preparaty i inne gadzety zwiątane z terrarystyką!!
cieszymy sie myszko że wyłoniłaś sie !!!! i sie wpisałaś!!
czesc
:))) ciesze się ze bedą owady :))) bo cos ostatnio mi się spodobaly modliszki :]
Elo!!!Chętnie bym przyjechał ale czy to daleko od POZNANIA??
alice, to ty kiedy masz urodzinki, bo zapomnialam? wyglada na to ze obie sobie w prezencie urodzinowym sprawimy po pajaczku :DDD
wypraszam sobie, alice i ja jestesmy kobjetami :>
ej sluchajcie, proponuje zebysmy sobie zrobili takie male przywieszki z nickami z forum, zebysmy sie porozrozniali w tlumie i wiedzieli kto jest kto, bo z wygladu czy prawdziwego imienia rozpoznawanie idzie kiepsko :) poza tym scielam wlosy <rotfl>
no dokladnie to juz 2 kobiety :P
moze wyciagne jeszcze taka jedna ze soba to beda 3, a moze jeszcze jedna da sie namowic przyjdziemy w obstawie 4 kobiety, to napewno bedziemy rozpoznawalne :P
ale jak zobaczycie czarne dredy to napewno bedzie moja znajoma wraz ze mna hyhyh
a co z tymi znakami szzegolnymi? Double Ty muszisz miec koniecznie jakis specjalny, albo najlepiej to stercz juz czekaj na mnie w kato bo znajad moja zdolnosc do siemianowic nie dotre nim sie 3 razy nei zgubie [hahaha] bylam tam ostatni raz 3 lata temu :P
jakis przewodnik z centrum katowic sie moze znajdzie? :>
Zrobie sobie na czapce nick na sprężynce.... Albo na snureczku James, a może transparent z nickiem napewno cosik wymyśle ;)
vorax co pijemy??
ja sok z gumi jagód!!
meee za jakie grzechy ja tam nie bede mógł pojechać :-(((( normalnie zaraz sie pochlastam, kurde niemożna tego przełożyć o tydzień, do przodu albo do tyłu?? kurde jak ja żałuje że jade do tej częstochowy, nic mi teraz niepasuje, 14, mam też jakieś zaliczenia z WOPR'u, giełda a ja bede na jakimś ciulstwie w kościele siedział, no niech mnie huj, zróbcie tysiąc zdjęć i pare filmów żebym wiedział jak było, ide sie powiesić
ja prawdopodobnie bede tam jechac autem prosto na gielde, ale mam zamiar siedziec tam caly dzien wiec na pewno sie stykniemy :))))
Zupełnie nie znam Świetochołowic. Dojade pociagiem do katowic i z tamtąd pociągiem do Świętocholowic. Jak dotrzec z pkp do MDK?
No i ja bede :-))) akurat w sam raz po meczyku wpadne na gielde poogladac nowinki ze swiata :-))
JOŁ ...
TAK NA MARGINESIE DLA ORGANIZATOROW ( WITEK P. ) PRZYDALBY SIE SKAN JAKIEJS MAPKI SWIETOCHLOWIC, BO NA CALYM NECIE CZEGOS TAKIEGO NIE USWIADCZY :-( NAJLEPIEJ Z NAJPROSTRZA TRASA DOJSCIA Z DWORCA PKP DO MDK W KTORYM MAJA SIE ODBYC OWE TARGI :-)
SORRY ZA CAPSA ALE CHCIALEM ZEBY TEN POST BYL ZAUWAZONY :-)
bardzo ciesze sie ze ktos w tym kraju wykazal w koncu inicjatywe, miejmy nadzieje ze w 38 milionowym kraju impreza taka rozrosnie sie z czasem do takiej jak np. w Hamm (chyba jednak mocno przesadzilem, ale moze za... 10 lat).Bede z cala pewnoscia !, moze w czyms pomoc?
pozdrawiam
Konrad Wlodarczyk
tel.602 680 181
urodzinki mam 3 dni po imprezce :P
przeciez gadalysmy hyhyh
a ja mam madra propozycje...
moze bys sie tak skumac ze ci co jada np pociagiem wysiada na dworcu w kato poczekaja chwile az sie zbierzemy w jakas grupke i kazdy z przewodnikiem "slunzokiem"? :>
bedzie:
1. latwiej sie znalezc
2. nie zgubic
3. nie szukac pol dnia
4. razem zawsze bezpieczniej ja tam sie boje swietochlowic :P
Alicja-to ja już Ci życze wszystkiego naj naj najlepszego, tak na zapas bo nie bede obecny:-(( może nawet bym Ci jakiś prezen skombinował, no ale niestety;-((
Widzę ,że już pół śląska wybiera się do Świętochłowic,postaram się i ja .Może uda mi się namówić małżonka na jakiś prezencik.
do mdk dojedziesz tramwajem nr.7 z pod dworca pkp w Katowicach
widzę że szykuje się naprawde fajna impreza więc też zgłaszam swoją obecnośc :)
Jakby były problemy z dojazdem to zapraszam na
www.mysza1983.klub.chip.pl/gielda/.
czesc
mi sie az wstyd przyznac, ze mieszkam tak blisko a nie wiem jak tam trafic :/ ale... niech mi ktos powie czy dobrze myśle, a mianowice - jade sobie z Piekar Śląskich na dworzec w Bytomiu, ide sobie na (bana :p) tranwaj 7 i z tamtąd dojeżdzam do os. Skałka (ul. Bytomska) ?? i póżniej juz z tamtą na pieszo musze isc ? albo moża dojechac "czyms" np. dp "Park Jordanowski" ?? i tam później juz pare uliczek i na miejscu :p
alice, sory, ja......zapomnialam........ :) wiedzialam ze jakos chwile po mnie ale nie dokladie kiedy
Witaj,
Bardzo dobry pomysł - z mojego punktu widzenia szkoda tylko że tak daleko :)
Gratuluję, Witek - sądzę że tego właśnie brakuje w Polsce.
Co prawda na pierwszą edycję nie uda mi się dojechać - ale później postaram się być.
Pozdrowienia dla wszystkich - i udanej imprezy!
thx :]
hyh ja juz sobie urodzinowy prezent nr 1 sprawilam hyh, jeszcze 2 przede mna i bede przeszczesliwa.. hyhyh zobaczymy na gieldzie czy znajde jeden z nich :P
uuuuuuuu ile ludu, oby kazdy byl bylo by git :) ja bede na bank no chyba ze mnie cos polamie wczesniej :) pozdrawiam all
Nazer
jedzie ktos moze z okolic bielska-cieszyna??ja sie wybieram z kumplami , a czym nas wiecej tym lepiej:-)pozdrawiam
Jeżli organizatorzy nie zorganizowali jeszcze jakiegos fotografa to chetnie moge sie tym zajasc.
Jedyne co chciałbym w zamian to możliwośc udostępnienia tych zdjęć również na mojej stronie :))
A tak zupełnie na marginesie... też mam urodzinki 10 dni przed giełdą :)
No ja mam dosyc daleko(350km)ale napewno sie pojawię.
tylko mam jeszcze jedno pytanko czy po giełdzie planujecie jakąś "integrację"?
Bo mam pociąg zpowrotem 15.22 a potem 22.20 wiec nie wiem na który się szykowac na powrót. I tak apropos bedę jechał pociagiem "Hetman", który jedzie przez Kraków wiec jeśli ktos jedzie tym pociągiem z krka to proponuję się jakoś styknąć w pociagu gdyz razem będzie łatwiej trafic do MDK.
zapowiada sie na prawde ciekawe towarzystwo :)
Ciekawe jak będzie z "integracja" tego towarzystwa terrarystycznego ;-).
ja jestem za "integracja" :)))
Witam. wspaniały pomysł. Jestem z Warszawy ze sklepu zoologicznego "SZREK". Też będę na giełdzie. wystawiam tam stoisko z akcesoriami terrarystycznymi. Oferuje bardzo szeroki asortyment i konkurencyjne ceny. serdecznie zaprszam.
Marcin.
chciałbym zaproponować aby już od tego postu nie było wpisów typu jestem za albo zapowiada sie ciekawe towarzystwo ktoś nowy przyjdzie i niewie co czytać a zapewne sa tacy co jeśli zobaczą tyle postów to niebędzie się chciało wszystkich czytać więc moim zdaniem będzie lepiej aby od tej pory pisac tylko konkretne rzeczy związane z giełdą.
Pozdrawiam
Serpent
elo.
tez sie tam pojawimy. who a nie wiesz o ktorej ten pociag jest w krka? moze sie jakos wczesniej zintegrujemy:) ostatni wyjazd do Katowic milo wspominam..:)
pozdrawiamy :)