własie przypomniałam sobie skąd mnie naszło na skakuny, to własnie przez ten program ponieważ tez już go kiedyś widziałam.:)
Wersja do druku
własie przypomniałam sobie skąd mnie naszło na skakuny, to własnie przez ten program ponieważ tez już go kiedyś widziałam.:)
świetny dokument! dużo zawartych informacji, ładne zdjęcia. lepszy od ostatniej ARACHNOFOBII. Mnie sie podobał :) Trzeba się cieszyć, żę w ogóle puszczają jakieś programy o pająkach.
PS.Podobała mi się walka skakunów. :)
na poczatku dokumentu to był atrax robustus:>??
Zgadzam się, fajny program :)
był ...:)) i jeszcze na forum z planu chyba nie wrocił..
Atrax jestes?? :>
A. bicoloratum ? :)
Nastepna przeinteligentna wypowiedz.... :/ Moglbys ja rozwinac? Podac jakies argumenty (poza tym, ze malo bylo o ptasznikach)?
Program byl puszczany kilka razy na Animal planet, calkiem niedawno zreszta :)
wydaje mi sie ze chaclodes, ale samicy nie przylukałem a w samcach mam mniejse rozeznanie
chalcodes ... zanczy sie... jeszcze spie... kurde usnołem minute przed wcorajsza walka, a tak na nia czekałem
nokeg doszedl sms ?? i sygnal ?? :)))))))))))
sygnał doszedł ale go niesłyszałem:-) obudziłem sie 10:30 akurat na kopulacje sie załapałem. smsa niedostałem, wysyłałeś z neta?? dużo o skakunach było, nawet ładne są tylko szkoda że takie małe. Ogólnie program mi sie podbał. Dużo ciekawostek o pajęczynach itd
Mi sie rowniez podobal. Calkiem ok.
smsa z neta slalem.