raczej ptaszniki naziemne a pseudopodziemne ;)
ale fajnego masz kedziorka ;)
A T R A X ---> a moze by juz tak zamknac tą telenowele - temat znaczy sie ? ;) ;P
Wersja do druku
raczej ptaszniki naziemne a pseudopodziemne ;)
ale fajnego masz kedziorka ;)
A T R A X ---> a moze by juz tak zamknac tą telenowele - temat znaczy sie ? ;) ;P
Poprostu jest jej tam dobrze i niech tak zostanie, kazdy ptasznik jest inny, nie koniecznie musi siedziec w okopach :) bo taka jest teoria
rammstein, wlasnie nie pseudopodziemne, bo pseudonazimne...
jest naziemnym (tak sklasyfikowany) a kopie jak podziemny, czyli jest pseudonazimny :P
ale zamieszalem :D:D:D:D
LOL ale bufony tutaj rezydują hahaha dobre sobie... napisalem MAJsTEreK posta bo wydało mi sie dziwne ze 10 innych pajakow ucieka przed spryskiwaczem a ten nie... ten wlazł pod strumien wody.. to nie jest problem lecz obserwacja jak niektorzy zauwazyli... uwazaj kolego zebys rozumow nie pozjadał hah.. no comment..
i co w niej ciekawego?
daj spokoj stary... przez takie komentowanie postow coraz bardziej odechciewa mi sie tu cokolwiek czytac.. zobaczylem.. zdziwilo mnie to... napisałem posta bo taki mialem kaprys.. ;] masz szczescie ze o kupie na szybie nie napisałem i czy warto ja scierac nie dodałem....
sam widzisz, że niczemu dobremu ten post nie posłużył... ;]
napisałem to dla takich ludzi jak Hwarang bo tez wole czytac cos takiego niz połowe postow na forum. wychodzi na to ze lepiej tu nic nie pisac... a o towarzyszu FRODO sie wypowiadac nie bede bo jak widzialem sami sie wypowiadaliscie w ktoryms poscie... zgin przepadnij.. hahh ;)
połowę postów na tym forum omijam(bo chcę mi się wymiotować gdy czytam kolejne głupie pytanie)... przy tym się zatrzymałem, bo nie zauważyłem w nim nic ciekawego i zapytałem... a frodo ma wiedzę. czasem tylko nieodpowiednio się zachowuje...
azresztą... skończmy już to... jesteś super.. ten post też.. żałuję tylko, że zapytałem..
nie o to chodzi stary.. przez pierwsze kilka miesiecy jak tu zadladałem wydawało mi sie tutaj domowo... ale sa tutaj ludzie ktorzy nie traktuja terrarystyki jako pouczajacego hobby.. pozwalajacego zblizyc sie do zwierzat zyjach chocby na rowniku... za to zauwazylem bardzo duzy procent ludzi ktorzy staraja sie tutaj cos udowodnic.. a chyba nie o to w tym wszystkim chodzi...
wiecej nie bede pisał postow obserwacyjnych bo nie ma tu ludzi do ktorych moglbym go skierowac.. sorx i bye.
pisz.. naprawdę.. jestem za tym, żebyś pisał... byle nie banalne... a ten dla mnie taki właśnie jest...