Zwracajmy uwage na czyjes bledy !!!!!
wg mnie legwany maja zachcianki i jak sobie cos ubzduraja to ciezko jest z nimi walczyc (sa bardzo uparte) moj na przyklad ubzdural sobie ze liscie to ja sobie moge jesc a on bedzie jadl ser , na poczatku podawalam mu odrobine czasami ale widzac ze on mu bardzo smakuje a na dodatek wyczytalam gdzies ze ma on duzo wapnia i ze mozna podawac legwanom dawalam mu bez oporow ........ i doszlo do tego ze moj legwan jadl tylko ser mimo ze w misce mial tez to co powinien jesc ...... wiec sadze ze nie powinno sie im ulegac , poniewaz nie zawsze chca to co dla nich jest dobre i wlasnie alicja mi uswiadomila ze tak karmic legwana nie mozna za co jestem jej bardzo wdzieczna .Jesli juz zaczaliscie o niej rozmawiac to powiem tyle ze gadacie glupoty bo jest ona jedna z nielicznych osob ktore poznalam i ktora mi przekazala tyle wiadomosci i dala tyle wskazowek ,nie wiem do czego wy dązycie !!!!! (to chyba dobra cecha ze ktos chce powiedziec komus ze robi cos zle a takich osob jest naprawde malo ) alicja bez watpienia zna sie na legwanach , przetestowalam to na moim i wiem ze gdyby nie ona moj legwan najprawdopodobniej by juz nie zyl . Gadacie jakies rzeczy o praktyce wiec moze ktos mi wytlumaczy co to znaczy praktyka bez teorii w przypadku legwanow bo kompletnie tego nie rozumiem . A co do tego czy alicja ma czy nie ma legwanow i jakie gatunki gadow woli to chyba nie jest wasza sprawa ..... Pozdrawiam
Re: Zwracajmy uwage na czyjes bledy !!!!!
Ser??? czy ktos widzial rosnace sery w lasach tropikalnych!!! Podawajmy takie pokarmy, które zwierze mogłoby sobie zdobyć w naturze.