widzialem poprzedniego posta i dalej mysle ze murinus chcial sie tylko pochwalic
Wersja do druku
widzialem poprzedniego posta i dalej mysle ze murinus chcial sie tylko pochwalic
Dziecinada.
micgekon napisał(a):
> Dziecinada.
>
Nie no co Ty to przeciez mlodziez wszechpolska :D:D:D:D
a co nikomu sie nie zdazylo ze go pajak upierdzielil?? to to samo ( wyjatki jak ktos drazni zwierze zeby go dziabnelo) nawet najlepszym zdazaja sie wpadki. Murinus zycze Ci zeby szybko minelo pozdrawiam
Wg mnie MURINUS chce sie za wszelka cene pochwalic jaki to on BOSS nie jest ma jadusa i jeszcze sie nie boi mowic o tym oficjalnie na forum !! To jak dla mnie jest przechwalanie sie ...
baryla.... zazdroscisz?
poza tym jakbym napisał ze np kedzior mnie uwalił to wzialbys to pewnie takze za przechwalstwo?
ja myśle że murinus chciał poprostu wszystkich przestrzec przed konsekwencjami i udowodnić że takie wypadki mogą zdażyć się nie tylko na animal planet ale także każdemu z nas (no, może prawie każdemu :P)
Ile macie lat ? od kilku lat obserwuje te forum i widze że coraz częśćiej widze takie złośliwe komentarze. Ludzie zastanówcie się. Nie wiem czym miał by się chwalić. Dobrze że napisał ten post , ludzie będą wiedzieli czym może grozić hodowla "jadusów" i dzięki temu może jakiś 16-latek nie kupi sobie takiego węża. Pozatym inni chodowcy mogą się dowiedzieć o objawach ukąszenia. Nie napisze więcej bo węże to nie moja specjalność :P
Może jednak dojdziemy do konsensusu :) pozdrawiam !
Hehe , a czym on mialby sie chwalic ? każdy kto trzyma trima pisze o tym oficjalnie na forum a pewna osoba ( kto nie powiem raczej kazdy wie ) trzyma nie tylko trimy ale zmije nosorogie , gabonskie , pisze o tym oficjalnie umieszcza fotki na forum i ma opisy na gg w stylu " sprzedam zmije nosorogie i trimki " ale to nie ważne , zastanawiam sie z kąd taka zawiść w Polskich terrarystach , czy hodowla zwierząt egzotycznych ma być " wyścigiem " ( kto ma wiecej zwierzat , kto wie wiecej itp itd ) czy przyjemnością ? Murinus zamiescił ten post aby przestrzec innych i tyle.pozdrawiam
ja sie nie czepiam ze o tym pisze bo to w sumie dobrze, ale jezeli jadus "ucieka jakims cudem" to mi sie slabo robi, co by bylo gdyby uciekl a murinusa wtedy nie bylo w domu, moglo to by sie gorzej zakonczyc. Ogolnie nie rozumiem jak mozna wlazyc jakiegokolwiek pajaka, weza do zle zabezpiczeczonego terrarium, a co dopiero jadusa.