No to faktycznie musiałby być smaczne :D jednak wolałbym juz wymieszać kurczaka i rybe niż zjeść żabola :) ehhh teraz se wyobraziłem mogego rogacza na talerzu... :P
Wersja do druku
No to faktycznie musiałby być smaczne :D jednak wolałbym juz wymieszać kurczaka i rybe niż zjeść żabola :) ehhh teraz se wyobraziłem mogego rogacza na talerzu... :P
Nie chce sie chwalić bo nie ma czym, ale w ten weekend jałem żaby pieczone na patyku nad ogniskiem (oczywiście najpierw zabiłem!!!). I musze przyznać żę bardzo dobre były. Na na prawdę najlepsze i najdelikatniejsze mięso było w żabich językach! Po prostu przepyszne!!!! Więc jak ktoś nie jest obrzydliwy i może zjeść wszystko tak jak ja to polecam!! A co do udek żabich to lepsze by były jak bym miał szczyptę soli... :)
Czy to były żaby krajowe? :>
Ten przepis może nie być taki tani jak przyjdzie karę zapłacić:)
z wnętrznosciami to zjadłeś?
:(fuj fuj fuj!
Slimaki takie e co lataja w skorupkach normalnie jadlem na surowo (nie winniczki) i wydawalo mi sie ze taki kurczak z czosnkiem ;) stonek czy innego badziewia nie probujcie, gorzkie. Zaby mozna sprobowac narazie sie wybieram na dniach na koniki polne z kumplem ;p
koniki są swietne uprazone z miodem i z papryką (przyprawa, nie warzywem) :D
koniki są świetne same w sobie, po co je przyprawiać, ale fakt, że z miodem są the best.