-
Re: No to ja polece to:
Z filmowych klimatów polecam Hansa Zimmera ;-)
PS. Atrax, wiszę Ci jeszcze jeden plik muzyczny. Może być coś z dyskografii wyżej wspomnianego kompozytora (np. Black Hawk Down, K2, Hannibal, The Thin Red Line, The Rock, Pearl Harbour, Gladiator, The Last Samurai, Backdraft...)
-
Re: SOULFLY
dla mnie Max ma jeden z najlepszych wokali, probowalem sluchac behemotha i ogolnie muzyka jest oki ale za chu** nie moge zrozumiec co gosciu spiewa:) wiec sobie odpuszczam bo dla mnie tekst jest rownie istotny. Black metal oki ale dopoki moge zrozumiec co oni tam mrucza pod nosem:P
-
Re: SOULFLY
Ale właśnie w Backu nie jest tak ważny text! Mówi się że żeby zrozumieć co oni śpiewają trzeba mieć przed sobą treść piosenki... :) Jeśli dla Ciebie wokal jest ważny to posłuchaj ostatnich płyt Behemotha - są bardzoej Death'owe
-
Re: No to ja polece to:
Ooooo, widze ze Blind Guardiana podsluchujesz?:> Jakos tak mi sie ten zespol spodobal ze praktycznie niczego innego teraz neislucham (mam ich chyba 4 czy 5 plyt...)
A sluchal ktos takiego czegos jak "Lordi"?:/ Bo ja dorwalem plytke i szczeze powiem ze 2 piosenki sa w miare, jak dla mnie... A tak ta plytke zachwalali ludzie...