tak dla odmiany, zauważcie jaka jest ogdądalność tego wątku-dzięki "atrakcyjnemu" tytułowi- 167 na chwile obecną, tak dla porównania, trzy ostatnie wcześniej założone wątki z tego działu mają po 79,61 i 54, ehhh ta nasza wspaniała mentalność;)
Wersja do druku
tak dla odmiany, zauważcie jaka jest ogdądalność tego wątku-dzięki "atrakcyjnemu" tytułowi- 167 na chwile obecną, tak dla porównania, trzy ostatnie wcześniej założone wątki z tego działu mają po 79,61 i 54, ehhh ta nasza wspaniała mentalność;)
Hmmm.... wątek w sumie malo interesujący... ale skąd Meg Twoje oburzenie??
Męzczyźni lubią się posmiać - czasami to po prostu potrzebne :)
Nie każdy jest z gatunku "Starenkus malenkus" i podszczypuje (po pijaku) nieletnie, obrywając następnie w pysio... - niektórzy po prostu jaja sobie robią z tej tematyki ;)
Męszczyzna zawsze musi troche lepiej lub troche gorzej ale napewno musi bo dostanie od mamusi :D
Panie Curtus, ale gdzie ty się doczytałeś o moim oburzeniu???:)
A ja se zrobiłem takiego
http://www.cybercones.com/images/con...la-c-hot-2.gif
Ja tam nie lubie żadnych truskawkowych specjałów, ani lodów, ani batoników, ani tym bardzoej jakiś Alpen Lible czy jak to się tam zwie. To przezież nie jest wogóle smak truskawek!!!
Hmmm... W sumie... - nie doczytalem... :/
"nasza" wziołem za "wasza" - Meg11 - najmocniej przepraszam :(
Ostatnio coś jezdem przewrażliwiony na punkcie femiizmu (choc z drugiej strony - męski szowinistyczny burak już tak ma :D:D:D ).
W gruncie rzeczy - wyraziłaś się obiektywnie ;)